Trommelen mikrofoner

Drum mikrofoner kommer i alle former og storrelser, hver med sine egne unike egenskaper a fange ulike deler av trommesettet. Dynamiske og kondensatormikrofoner er de vanligste typene mikrofon brukes til a fange trommer. Dynamisk mikrofoner tilbyr en god mellomtoner frekvensrespons og ofte brukes pa den Snare, Toms, og Kick Drum, og deres robust bygge gjor dem sterke nok til a overleve sporadisk miss-hit. Kondensatormikrofoner brukes ofte som rommet mikrofoner eller kostnader for a fange cymbaler bredt frekvensomradet og stemningen fra levende rommet. De er generelt mer folsom og skjor, og ofte kommer med en " pad' bryteren til a dempe hoyt lydniva.

View All Information

Mest populære tromme mikrofoner

Første 9 produkt visning

Om tromme mikrofoner

Mic'ing opp et trommesett kan være en av de vanskeligste aktivitetene ingeniør kan ansikt-Heldigvis, med høyre mikrofonen, og jobben kan bli mye enklere. Tradisjonelt er et trommesett mic 'd opp med en mikrofon på kick, snare, -lue og to overliggende mics for cymbaler og toms. Som med alle mic-programmer, er det imidlertid ingen regel til dette. For å oppnå visse lyder, kan ingeniører foretrekker å legge til bestemte tom mikrofoner eller ytterligere rom mics å fange atmosfære. Mange produsenter gjøre mic trommesett, som består av avgjørende mics. Shure PGDMK6 Drum mikrofon pakken inneholder tre PG56 snare/tom mikrofoner, en PG52 kick mic og to PG81 overliggende mics.

AKG D112 dynamisk mic er en favoritt studio for håndtering av høyt trykk til en spark sylinderen og er også tilgjengelig på Gear4music.com.com

Trommelen mikrofon nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektronisk trommesett nå på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronisk trommesett kommer de mest økonomisk i V Drum området, men absolutt ikke skimp på kvaliteten... Mer »

En uke å gå til Roland "fremtiden redefinert"

Med over 30 planlagte produktlanseringer lover 909 dag å være en groundbreaking begivenhet... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett nå kommer med en gratis 5-års garanti i en Tidsbegrenset tilbud (tilgjengelig i Storbritannia bare).... Mer »