Mikrofoner

Mikrofoner er avgjørende for å få din ytelse til å høres perfekt - på Gear4music.com har vi en mikrofon for hvert formål. Om du trenger en klassisk vokal mic som Shure SM58, en respektert instrument mikrofon som Shure SM57 eller en suveren lyd kondensatormikrofon, for eksempel produsert av Audio Technica, Gear4music.com har et stort utvalg av mics tilgjengelig nå. Vi har også en serie av USB-mikrofoner som er egnet for opptak og pdocasting - ta en titt på Samson Meteor mic.

View All Information

Mikrofoner bestselgere

Første 15 produkt visning

Mikrofoner Info

Dynamiske mikrofoner som Sennheiser-e835 er mest populære for live bruk og vokal. Noen dynamiske, for eksempel Shure SM57, er nyttige for instrumental opptak, som gitarforsterkere, gitt deres evne til å håndtere høy lydstyrke godt.Condenser mikrofoner Er standarden for studio arbeid. Liten membran-mikrofoner som AKG C1000 S er utformet for å registrere strengeinstrumenter med rask lyd, i tillegg er de foretrukket for konsert opptak.Store membran Mics er valget for innspillingen av vokal og instrumenter der en dypere lyd er nødvendig. Audio-Technica-AT2035 er et godt eksempel.

Mikrofon-nyheter

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Enten du kjører en stor profesjonell PA-system, et middels sett opp eller en liten Karaokekveld, er det en mikrofon for deg i vår guide til budsjett vokal mikrofoner.... Mer »

Digital trådløs makt kommer til den legendariske Shure SM58

Shures ny Digital trådløs vokal Mic System gir intelligente digital tilkobling, lydkvalitet og det berømte SM58 klarhet vokal som leveres i nesten et halvt århundre.... Mer »

sE Electronics hjelpe Frank Hamilton posten London Eye EP

Tidligere denne måneden, lansert Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, spilt inn i en London Eye-pod i løpet av tiden det tar for bare en full rotasjon.... Mer »