Mikrofoner og preamper

Våre mikrofon og Preamps avdeling har et bredt utvalg av mikrofoner som er egnet for alle situasjoner. Om du leter etter en kondensator mikrofon for studio, for eksempel Røde-NT5, eller en dynamisk vokal mic for teater, som den populære SM58, er vi sikre på at du finner noe som passer til budsjett og kravet.

View All Information

Mest populære mikrofoner og preamper

Første 17 produkt visning

Lær mer om mikrofoner

Ettersom forskjellige mikrofoner er ofte laget for ulike formål og miljøer, må disse faktorer vurderes av potensielle kjøpere. For eksempel, mens en SM58 kan være ideell for vokal, kan en Shure PGDMK6 Drum mikrofon Kit være mer hensiktsmessig for miking opp en snare, toms og bass tromme.

Drummers som vil mic deres prosjektpakker kan selv har mange problemer å vurdere, for eksempel om de vil bruke et standardsett med kondensator mikrofoner eller mikrofoner som er utformet spesielt for dette instrumentet, komplett med klipp. Med de ulike alternativene som er tilgjengelige, så vel som uendelig antall mulige tromme konfigurasjoner, spillere kan få det gode råd å undersøke hva som er på markedet grundig før du bestemmer hva som best dekker deres behov.

Et annet problem å vurdere, er om brukere vil lav eller høy impedans mics. Den tidligere kan sende signaler over flere hundre fot, uten noen merkbar forverring i lydkvalitet. Imidlertid signalet på mer rimelig høy impedans mics kan bli dårligere hvis kabler over mer enn 20 fot brukes.

Mikrofon & Pre-Amp nyheter

Røde mikrofoner kunngjøre Redesign av 3 beste produktene

Tre av Rødestanden ut opptak tilbehør gis oppgraderinger.... Mer »

Shure feirer 75 års Unidyne!

75 år siden, ble Shure Unidyne mikrofonen født. Selv om du ikke gjenkjenner navnet, vil du sikkert gjenkjenne utseendet på denne ikoniske mic.... Mer »

Bla mikrofoner "Hampton" soker etter nytt navn

Tidligere i ar pa NAMM Show, bla mikrofoner avduket en liten-diaphragm kondensatormikrofon, gi midlertidig navnet pa 'Hampton'.... Mer »