Programvare

I dag, er programvare mer fremtredende i musikkverden enn noensinne. Sammen med en kraftig datamaskin, kan man enkelt produsere fulle tracks. Datamaskiner er idag seriøse musikkverktøy. På Gear4music.com skjønner vi kraften og betydningen av programvare innen produsering av moderne musikk - populariteten og tilgjengeligheten vokser, likeså så gjør potensialet. Det er derfor vi alltid har de mest innovative programmene tilgjengelig.

View All Information

Mest populære musikkprogramvare

Om musikkprogramvare

DAW programvare, eller sequencer programvare som det også kalles, er vanligvis funnet i hjertet av ethvert moderne studio. Programmer som Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio kan tilby alt du trenger for å begynne innspilling og produksjon av musikken.

Virtuelle Instrument Plug-ins eller VSTi'er vil forbedre din lyd palett og la deg å finne den perfekte lyden. En VSTi som Toontrack EZ Drummer kan du komponere og redigere realistisk tromme spor.

Effekt plugins kan bidra til å legge til et element av profesjonalitet i lyden. Antares AutoTune EFX er en flott plugin for korreksjon av vokalspor, og kan også gi deg den populære 'autotune' lyden.

Mange produsenter stoler på sitt eget lyd-arsenal. Sample Library tilbyr et komplett utvalg av autentiske lyder for spor og kan ofte gi en gnist av kreativitet til opptakene dine. Et bibliotek som East West QLSO Platinum Complete gir deg tilgang til et hele orkester, direkte i din DAW.

Musikk programvare nyheter

EZmix 2 og tilhørende pakker nå i salg på Gear4music

Med store rabatter på Toontrack EZmix 2 blanding programvare, Toontrack EZmix 2 blande EZmix forhåndsinnstilte Pack programpakke og Toontrack EZmix forhåndsinnstillinger pakkeer for EZMix 2 miksing programvare valg for store og rimelig miksing programvare har aldri vært klarere!... Mer »

Toontrack's 'Rocktober' er tilgjengelig

Toontrack har gitt stor stein, en vintage basert rock pack som bringer klassiske smaker i en moderne pakke... Mer »

Focusrite gir kundene muligheten til å få gratis eller rabatterte pluginmoduler hver måned

Gjennom registrering Focusrite kan du forvente mange fler unike og eksklusive pluginmoduler hver måned... Mer »