Programvare

I dag, er programvare mer fremtredende i musikkverden enn noensinne. Sammen med en kraftig datamaskin, kan man enkelt produsere fulle tracks. Datamaskiner er idag seriøse musikkverktøy. På Gear4music.com skjønner vi kraften og betydningen av programvare innen produsering av moderne musikk - populariteten og tilgjengeligheten vokser, likeså så gjør potensialet. Det er derfor vi alltid har de mest innovative programmene tilgjengelig.

View All Information

Mest populære musikkprogramvare

Første 11 produkter viser

Om musikkprogramvare

DAW programvare, eller sequencer programvare som det også kalles, er vanligvis funnet i hjertet av ethvert moderne studio. Programmer som Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio kan tilby alt du trenger for å begynne innspilling og produksjon av musikken.

Virtuelle Instrument Plug-ins eller VSTi'er vil forbedre din lyd palett og la deg å finne den perfekte lyden. En VSTi som Toontrack EZ Drummer kan du komponere og redigere realistisk tromme spor.

Effekt plugins kan bidra til å legge til et element av profesjonalitet i lyden. Antares AutoTune EFX er en flott plugin for korreksjon av vokalspor, og kan også gi deg den populære 'autotune' lyden.

Mange produsenter stoler på sitt eget lyd-arsenal. Sample Library tilbyr et komplett utvalg av autentiske lyder for spor og kan ofte gi en gnist av kreativitet til opptakene dine. Et bibliotek som East West QLSO Platinum Complete gir deg tilgang til et hele orkester, direkte i din DAW.

Musikk programvare nyheter

Antelope Audio nå tilbyr en gratis lisens For PreSonus Studio One For kunder som kjøper valgt grensesnitt

De som kjøper en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliath grensesnittet vil være berettiget til å motta en gratis kopi av PreSonus' Studio One... Mer »

Fra November 24th-30 Propellerhead er tilbyr brukere som kjøper Reason gratis Plugins

Kjøpe Reason mellom 24 November og desember 31 og få £350 verdt av de bestselgende instrument og kraft rack plugins gratis!... Mer »

iZotope løslate profesjonell Standard miksing programvare 'Ozon 7 elementer'

Ideell for produsenten ønsker å hone inn på sin ideelle lyd, ozon 7 gir enkel og lett å betjene programvare som uttrykker varierende grad av lyddesign... Mer »