DJ-programvare

Med flere og flere folk velger for å bruke datamaskiner til å opprette og lagre musikk, DJ programvare har blitt svært populære. Fjerner behovet for omfattende vinyl eller CD samlinger, programvaren vil strømmen MP3's og andre lydformater direkte fra harddisken. Med et lydinterface eller lydkort, kan DJS fortsatt innlemme en datamaskin i en tradisjonell oppsett.

View All Information

DJ-programvare

Første 23 produkt visning

Om DJ-programvare

Programvare som Native Instruments Traktor Pro kan automatisk gjenkjenne tempo og beats, slik at nybegynnere til begynner å blande umiddelbart. De fleste DJ programvare vil har effekter, arkivering av spor biblioteker og alternativet om å tilknytte en ekstern enhet for kontrolleren eller timecoded. NI'S Traktor Kontrol X 1 er en MIDI-kontroller som er i stand til å kontrollere hele programmet for en mer tactile tilnærming - starte DJ'ing nå med Gear4music.com.com.

DJ programvare nyheter

ROLI blokker tilgjengelig For kjøp på Gear4music nå

Den ROLI Loop BLOKKERE, Lightpad BLOKKERE og Live BLOKKERE er nå tilgjengelig for kjøp på Gear4music. En åpenbaring i kreativitet, lage musikk uansett hvor du er.... Mer »

NAMM 2017: ROLI innføre Live blokk, Lightpad blokk og Loop blokk

En helt ny tilnærming til å skape lyder, ROLI slipper et nytt sett med moderne og innovative enheter å forsterke din musikalsk erfaring... Mer »

Novation annonsere fargeendring å innlede Control XL

Endre farge fra sin tidligere grå til en elegant svart, lanseringen Control XLS utseende har vært re-forestilt for å holde det inline med nøkkel og innlede kolleger.... Mer »