DJ-programvare

Med flere og flere folk velger for å bruke datamaskiner til å opprette og lagre musikk, DJ programvare har blitt svært populære. Fjerner behovet for omfattende vinyl eller CD samlinger, programvaren vil strømmen MP3's og andre lydformater direkte fra harddisken. Med et lydinterface eller lydkort, kan DJS fortsatt innlemme en datamaskin i en tradisjonell oppsett.

View All Information

DJ-programvare

Første 22 produkt visning

Om DJ-programvare

Programvare som Native Instruments Traktor Pro kan automatisk gjenkjenne tempo og beats, slik at nybegynnere til begynner å blande umiddelbart. De fleste DJ programvare vil har effekter, arkivering av spor biblioteker og alternativet om å tilknytte en ekstern enhet for kontrolleren eller timecoded. NI'S Traktor Kontrol X 1 er en MIDI-kontroller som er i stand til å kontrollere hele programmet for en mer tactile tilnærming - starte DJ'ing nå med Gear4music.com.com.

DJ programvare nyheter

MUSIKMESSE 2017: Arturia KeyLab essensielle kontrolleren

Den siste kunngjøringen fra Arturia på årets Musikmesse, KeyLab viktig kontrolleren kombinerer ergonomiske praktiskhet med fantastisk kreative potensial.... Mer »

NI Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon på salg nå

Innfødt Instrument Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon med programvare, tilbyr en allsidig erfaring for moderne produsent... Mer »

ROLI Blocks Tilgjengelig For Kjøp hos Gear4music Nå

Den ROLI Loop BLOKKERE, Lightpad BLOKKERE og Live BLOKKERE er nå tilgjengelig for kjøp på Gear4music. En åpenbaring i kreativitet, lage musikk uansett hvor du er.... Mer »