DJ-programvare

Med flere og flere folk velger for å bruke datamaskiner til å opprette og lagre musikk, DJ programvare har blitt svært populære. Fjerner behovet for omfattende vinyl eller CD samlinger, programvaren vil strømmen MP3's og andre lydformater direkte fra harddisken. Med et lydinterface eller lydkort, kan DJS fortsatt innlemme en datamaskin i en tradisjonell oppsett.

View All Information

DJ-programvare

Første 23 produkter viser

Om DJ-programvare

Programvare som Native Instruments Traktor Pro kan automatisk gjenkjenne tempo og beats, slik at nybegynnere til begynner å blande umiddelbart. De fleste DJ programvare vil har effekter, arkivering av spor biblioteker og alternativet om å tilknytte en ekstern enhet for kontrolleren eller timecoded. NI'S Traktor Kontrol X 1 er en MIDI-kontroller som er i stand til å kontrollere hele programmet for en mer tactile tilnærming - starte DJ'ing nå med Gear4music.com.com.

DJ programvare nyheter

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »

Kjøpe en MPD218 og få Deep House gratis

Et tilbud fra Akai kjøre til 31 desember lar brukeren utforske en rekke profesjonelle lyder på anerkjente MPD218... Mer »

Gear4music nå strømpe Native Instruments' Maschine Jam

Inkludert den berømte Komplete 11, kan brukerne forvente et inexhaustive eksplosive kreative verktøy som setter makt i hendene... Mer »