Native Instruments Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har over 45 individuelle musikkprogramvarer, med over 13 000 lyder og over 155 GB av instrumenter og effekter. Dette allsidige utvalget av profesjonell musikkprogramvare er perfekt for lyddesign, musikkproduksjon, miksing, mastring og konserter! Alle instrumenter kan fungere som frittstående eller som en plugin med DAW etter eget valg. Med innføringen av Reaktor 6 støtter Komplete nå Reaktor Blocks, som kombinerer friheten og fleksibiliteten til modulær patching. View All Information

Komplete 11

Første 26 produkt visning

Om NI programvare

Frustrert av begrensningene knyttet hardwareinstrumenter, Native Instruments satt ut med en visjon om å utvikle programvarebaserte instrumenter som tilbys uslåelig expressiveness og kreativitet.

I dag, de har sikkert gjort sin visjon om en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, gitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 har alle blitt høyt ansett av produsenter og utøvere for deres realistisk lyd og innovative funksjoner.

Native Instrument-nyheter

Innfødt Instrument sveiv opp Massoud med "Spennende"

Utformet for å følge gru poengsummene og egge uberegnelig frykt i publikums hjerter, spenningen lover nervepirrende spenning og hjerte-wrenching skrekk... Mer »

NI Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon på salg nå

Innfødt Instrument Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon med programvare, tilbyr en allsidig erfaring for moderne produsent... Mer »

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »