Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har over 45 individuelle stykker av musikkprogramvare, med over 13 000 lyder og over 155 GB instrumenter og effekter. Dette allsidige utvalget av profesjonell musikkprogramvare er perfekt for lyddesign, musikkproduksjon, miksing, mastring og konserter! Alle instrumenter kan fungere som frittstående eller som en plug-in med DAW etter eget valg. Med innføringen av Reaktor 6støtter Komplete nå Reaktor blocks, som kombinerer friheten og fleksibiliteten i modulær patching. Inkludert i Komplete 11 & rsquo; s ny utgivelse, Native Instruments innovativ produksjons verktøy, inkludert den nye FORM synthesizeren og den nye Replika XT Studio effekten. View All Information

Komplete 11

Første 25 produkt visning

Om NI programvare

Frustrert av begrensningene knyttet hardwareinstrumenter, Native Instruments satt ut med en visjon om å utvikle programvarebaserte instrumenter som tilbys uslåelig expressiveness og kreativitet.

I dag, de har sikkert gjort sin visjon om en realitet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, gitar Rig, Massive, Reaktor og FM8 har alle blitt høyt ansett av produsenter og utøvere for deres realistisk lyd og innovative funksjoner.

Native Instrument-nyheter

NI Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon på salg nå

Innfødt Instrument Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon med programvare, tilbyr en allsidig erfaring for moderne produsent... Mer »

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg hos Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »