Numark

Gear4Music.com

Numark besatt utforme utstyr som tilfredsstiller individuelle behov for DJs verden. Stede i riper, pauser og slag i mer enn 30 år, Numark er fortsatt like relevant nå som de var da. Produkter som DJ i en boxplatespiller pakke brukes av DJs verden rundt og ideal for DJs første tar til dekk. View All Information

Numark bestselgere

Første 5 produkt visning

Om Numark

Numark har produsert dusinvis av produkter som endret landkabinettet av DJ verden. Numarks innovasjoner inkluderer verdens høyeste dreiemoment platespiller motor, første 100% digitale 10 "scratch Mikser og den første CD-spilleren som gir samtidig kontroll av flere effekter. Numarks-TTUSB platespiller med USB lydinterface er en av de enkleste måtene å digitalisere vinyl din.

Numark er i dag, i forkant av profesjonelle digitale verktøy som drar nytte av Apples iPod, med DJ i tankene. Numark fortsetter sin tradisjon for innovasjon ved å produsere banebrytende produkter og på Gear4music.com.com vi tilbyr et stort utvalg Numark produkter fra DJ-pakker til USB platespillere på det laveste priser online.

Numark nyheter

Numark annonsere etterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Bygge på grunnleggende suksess og utformingen av den NS6 kontrolleren, Numark bære neste generasjon av DJ kontrollere ivrig venter DJs verden over... Mer »

Numark avsløre detaljer om deres nye dreieskive åpenbaring

Numark har avslørt detaljer om deres nyeste produkt, PT01... Mer »

Numark Løft opp lokket på MixTrack Platinum-kontrolleren

Numark's Mixtrack Platinum gir full musikalske frihet til brukerne fingertuppene... Mer »