Alesis iO Mix 4-kanals mikser/opptaker for iPad

kr 1 532 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 77
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Alesis iO Mix 4-kanals mikser/opptaker for iPad.
 • Ta opp direkte i GarageBand.
 • Miks og registrer opptil 4 kanaler

Alesis iO Mix 4-kanals mikser/opptaker for iPad

- detaljer

Alesis iO Mix er den første enheten som gjør din iPad til et kraftig bærbart studio, slik at du kan ta opp flere mikrofoner eller instrumenter direkte i GarageBand eller andre kompatible Core Audio-apper. Nå, for første gang, kan du blande og spille opp til fire kanaler av lyd inn på din iPad.Produktreferanse: 25098

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Med iO Dock var Alesis først ute med å gjøre din iPad studio-kompatibel. Nå med iO Mix, blir iPaden din studioet. Alle kontaktene du trenger er om bord, inkludert fire combo XLR-1/4" input kanaler og balansert, stereo 1/4" utganger. IO Mix har også en videoutgang, noe som gjør det perfekt for alt fra presentasjoner og bedriftsmøter til hjemmeunderholdning og bilder for live performance.

Plass til fire

Med fire-channel-mulighet for i/U-Mix har du endelig alt du trenger for miksing og spille inn på din iPad, alle i én enhet. Det er ingen mer clunky dongle tilkoblinger eller USB-kabler nødvendig. Din iPad er sømløst integrert i et kompakt miksebord som vil bli umiddelbart kjent og brukervennlig. Når du lukker iO Mix dører med hengsler, din iPad er fullstendig dekket og sikkert - du vil knapt kunne fortelle at de er atskilte enheter.

Koble & opprette

iO Mix kan du koble til praktisk talt alle del av innspillingen utstyret til din iPad: mikrofoner, instrumenter, høyttalere, hodetelefoner og mer. Fire combo XLR-1/4 "input kanaler er nøyaktig hvor du trenger dem på baksiden av enheten. Hver har trim, kanal gevinst, panorere, og lav og høy EQ styrer ligger midt Ahead deg. Trykknapp høy passere filtre er også tilgjengelige p å hver kanal for å eliminere lavfrekvente forstyrrelser i live miksing og innspilling av situasjoner.

Studio for å gå

Med sin kompakte design, iO Mix er det perfekte bærbare studioet. Bringe den til bandets øving plass, kafé gig eller helg innspillingen økt. Switchable 48V fantom strøm lar deg bruke studio kondensator mikrofoner og iO Mix gitar-direkte bryteren gjør det enkelt å gitar innspillingen. Du trenger ikke engang en amp! Bare koble gitar eller bass, flip overgangen og bruke din iPad til å legge til effekter som reverb og forsinkelse. Balansert, stereo 1/4 "utganger og 1/4-tommers Hodetelefonutgang er også ombord sammen med en switchable limiter for clip-fri opptak.

Trådløs når som helst

iO Mix er Core Audio-kompatibel, slik at du kan bruke den med praktisk talt alle app i App Store. Pluss kan din iPad Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay og 3 G-tilkobling, du skreddersy din lyd på avspilling lyd gjennom kompatible trådløse høyttalere eller et øyeblikks varsel. Laste ned nye effekter eller filtre for å håndtere uventet live lydbehov, eller laste ned sanger, videoer eller helt nye programmer å holde publikum underholdt under en gig eller bandets kreative energi strømme under en innspillingsøkt.

Video allsidighet

Sammen med sin firekanalers miksing og innspillingen evnen, iO blande ' s evne til video for avspilling, som gjør den ideell til programmer som var tidligere umulig. Du kan bruke iO Mix å ikke bare å blande og registrere, men også avspilling live ytelse bilder bak bandet. IO Mix er også stor for corporate presentasjoner og forretningsmøter, slik at opptil fire høyttalere skal mic hadde og har video spiller tilbake samtidig. Med den valgfrie Alesis modul montere, kan du knytte iO Mix å en nærliggende mic stå, og har lett tilgang til umiddelbart å justere noen miksing, innspilling eller avspilling av video parameter.

Slå din iPad til en bærbar Mikser og fleksibel platestudio, med iO blande, bare fra Alesis.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Verdens første Mikser/multi-kanals interface for iPad

 • Mix og post opptil fire kanaler, eller et stereoanlegg blande inn i din iPad

 • Works med mikrofoner, instrumenter, høyttalere, hodetelefoner, video skjermer og projektorer

 • Fire combo XLR-1/4 "input kanaler, hver med trim, kanal gevinst, pan og lav og høy EQ

 • Switchable 48V fantom strøm for bruk med studio kondensator mikrofoner

 • Gitar er direkte (DI) bytte for gitar opptak uten en amp

 • Balansert, stereo 1/4 "utganger og 1/4-tommers Hodetelefonutgang med separat volumkontroller

 • Direkte Monitor bryteren for ventetid-fri inndata overvåking under opptak

 • Switchable limiter for clip-fri opptak

 • Dører med hengsler helt omslutter og sikrer din iPad

 • Core Audio-kompatible: fungerer med praktisk talt alle app i App Store

 • Videoutgang for tilkobling til TV-er og projektorer: perfekt for presentasjoner, møter og VJs

 • Monterbar til en mikrofon-stand ved hjelp av de Alesis modul montere (selges separat)
 • Fullføre ruting og signal-management-kontroller

 • Strømforsyning lader også din iPad


Ytterligere spesifikasjoner:

 • INNGANGER: 4 x Combo (XLR-1/4 "), mikrofon/linje; kanal 1 switchable til gitar-direct

 • UTGANGER:
  • Main: 2 x 1/4 "TRS balansert
  • Hodetelefon: 1/4 "TRS-stereo
  • Video: Kompositt RCA
 • DOCK: 30-pinners for iPad

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).