Alto Stealth trådløs Pro

kr 5 740 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 22 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 22 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 287
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Eliminere behovet for høyttaler kabling.
 • Tokanals UHF overføring.
 • 2-antenne System.
 • Bakgrunnsbelyst LCD-skjermer med RF og AF måling.
 • 1U Rack-monterbart

Alto Stealth trådløs Pro

- detaljer

Alto Stealth trådløs Pro er den nyskapende måten å legge trådløs lyd tilkobling til alle aktive høyttaleren, obviating behovet for lange og kompliserte kabel kjører. Stealth Pro inneholder en enkelt tokanals sender med en 2-antenne system og en front panel LCD-skjerm. Systemet er kjøpedyktig utføre feilfritt gjennom vegger, gulv og tak, gir installasjonsprogrammet fleksibilitet som overskrider konvensjonelle fastmontert systemer uten akkord det hørlig kvaliteten.

Produktreferanse: 55021

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Stealth trådløs Pro er et innovativt system som eliminerer behovet for høyttaler kabling og gir enda større ytelse evner med profesjonelle tilleggsfunksjoner.

Alto Professional Stealth trådløs Pro systemet legger wireless lyd-tilkobling til eventuelle aktive høyttaleren, obviating behovet for lange, komplekse kabel går, forenkle oppsett og teardown, sparer tid - uten kompromiss i lydkvalitet. Systemet fungerer godt gjennom vegger, gulv og tak, gir installasjonsprogrammet fleksibilitet som langt overstiger konvensjonelle fastmontert systemer.

Stealth trådløs Pro inneholder en enkelt tokanals sender med en 2-antenne system (dobbel mono eller stereo valgbar) for sann mangfold operasjon. En frontpanelet LCD-skjerm med dual frekvens vise beleilig viser frekvensen RF og channel samt AF nivået for hver kanal.

Trim-størrelse enheten er lett 1U rack-monterbart, med to enheter passer side-ved-side i et 19-tommers stativ. Inkludert rack kit inneholder BNC-kontakter for tilkobling av antenner på forsiden av stativet. BNC skjøteledninger er også inkludert. Dette selvstendige kit gir en praktisk wireless bane å bære en stereo lydsignalet fra hovedlokasjon miksing/lytte til lydanlegget. Stealth trådløs serien legger wireless tilkobling til nesten alle aktive høyttaleren system. I tillegg Stealth trådløs serien reduserer oppstillingstid en reise eller midlertidig lyd system ved å eliminere behovet for lange og skjemmende kabel kjører som ellers kan forstyrre dance floor, beskyttere, eller spillested personalet.

Stealth trådløs Pro kan angis for mono eller stereo. To XLR balanserte TRS 1/4 '' combo innganger på senderen plass viktigste resultatene fra nesten alle blande styret eller konsoll. Mottar enhetene har en enkelt XLR utgang til å sende signalet til en drevet høyttaler matrise eller en tradisjonell forsterker og høyttalere combo.

To tunere er inkludert i systemet. De har smale metall hus, to flyttbare og svingbare hengslet antenner, forsinkelse Line funksjonalitet og en funksjonen låsebryter som skal forhindre utilsiktet bruk når systemet er konfigurert. Stealth trådløs Pro Expander Pack inneholder to ekstra tunere for å legge til flere høyttalere til et system og økt dekning. Brukeren kan legge til så mange expander pakker som nødvendig for å imøtekomme alle størrelse system.

Funksjoner

 • Tokanals UHF overføring og sanne mangfold mottak For Mission kritiske applikasjoner
 • Automatisk hyppighet skanne og synkronisere mellom senderen og tuneren enheter
 • To XLR og balanserte TRS 1/4 '' Combo innganger
 • Enkelt XLR utgang sender Signal til drevet høyttaler Array en tradisjonell forsterker og høyttalere Combo
 • Aluminium og stål kabinett og flyttbar antenner
 • Rack-monterbart senderen med valgfri frontpanelet antenne plassering
 • Bakgrunnsbelyst dobbelt LCD Fremviser med RF og AF måling
 • Trim er lett 1U Rack-monterbart; To passer Side ved Side i 19-tommers stativ
 • BNC skjøteledninger inkludert
 • Expansion Kit tilgjengelig