DISC SSL Sigma DAW automatisert SuperAnalog summere motor

kr 35 140 Utsalgspris kr 35 675 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Fungerer med alle de store DAW er inkludert Pro Tools, Logic, Ableton.
 • 16 fleksible kanaler valgbar mellom Stereo eller Mono.
 • Uavhengig og alternative overvake utganger.
 • 2 stereo Mix busser med enkelte Stereo setter poeng.
 • Direkte utganger pa alle kanaler

DISC SSL Sigma DAW automatisert SuperAnalog summere motor

- detaljer
SSL Sigma DAW automatisert SuperAnalog summere motoren gir deg en måte å fange klassiske lyden av en SSL-konsoll, for bruk med din favoritt DAW, beleilig plassert i et rack-monterbart enhet. SSL Sigma har 16 stereo innspill kanaler som kan byttes mellom mono og stereo, alt opptil 32 kanaler når det gjelder å blande ned. På frontpanelet trykkes har også lyse og presis LED nivå meter på alle kanaler pluss to stereo miks busser med egen utgang og personlige stereo sett punkt. I tillegg SSL Sigma leveres komplett med Delta - Control (D-Ctrl) plug-in som lar deg automatisere kanaler volumet for bekvemmelighet.

Produktreferanse: 43831

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Fleksibel DAW integrering

SSL Sigma leverer 16 stereo innspill kanaler via DB25 som kan mellom mono og stereo til øke kanaler 32 i miksen. Hver av inndataene inkludert personlige direkte utgang for ruting din enkeltkanaler tilbake i din valgte DAW. SSL Sigma også har to par stereo mix busser, hver komplett med dedikert utgang pluss stereo sett for utnytte parallelle komprimering. Også kjennetegnet er en & lsquo; Studio Monitor ’ del som inkluderer to par skjermen utganger og en separat artist skjerm for signalet ruting med foran og bak produksjon forbindelser. SSL Sigma designet for å bringe analog lyd og egenskaper og integrere den med din favoritt DAW. Det bruker MDAC-teknologi for å innlemme den SuperAnalogue og handel. Bland buss fra SSL ’ s dualitet og AWS konsoller, komprimeres til en lett 2U rack design. SSL Sigma leveres komplett med Delta - Control (D-CTRL), et programvaretillegg som lar deg automatisere og kontroll SSL Sigma rett fra datamaskinen.

Mange tilkoblingsmuligheter

SSL Sigma har også en rekke analog tilkobling, slik at du kan distribuere en rekke eksterne lydenheter til enheten og din DAW. Dette forbedrer generelle arbeidsflyten og lar deg utnytte analoge karakter og toner, vanligvis er forbeholdt større SSL-konsoller. Baksiden av SSL Sigma har et utvalg av XLR tilkoblinger slik at du kan koble alt fra skjermer til miksere. Det har også en rekke tilkobling inkludert 25-pinners D-type kontakter som samt et stereoanlegg ¼ ’ ’ hodetelefonkontakt og fotbryter kontakten også inkludert er en 8P8c modulator RJ-45-kontakt og USB-B-port for tilkobling SSL Sigma til datamaskinen. / p >

Ekstern Control

SSL Sigma likeledes kommer fullstendig med en ekstern applikasjoner som tilbyr full kontroll alle Sigma ’ s funksjoner samt gir deg muligheten til å lagre og hente innstillingene favoritt. Programmene kjører på en Mac, PC eller iOS tablet enhet, kobler til din arbeidsstasjon via Ethernet. Intuitivt og ergonomisk brukerInterfaceet inneholder tre panelene i kontroll og oppsettet av Master delen kanal kontroll og globale innstillinger parametere.

Design og konstruksjon

Liten, men mektig utformingen av SLL sigma har en all-metal-kabinett som er svært holdbar, samt redusere totale temperatur. På frontpanelet av SSL Sigma gir deg en lyse LCD Nivåmeter på hver enkelt kanal. Denne frontpanelet nivåmålerne gi deg en nøyaktig visuell tilbakemelding på alle din signal nivåer i en lyse LCD-skjerm, som er ideelt for lite lys miljøer som mørkere studios.

Funksjoner

 • Avansert DAW automatisering drevet SSL SuperAnalogue blanding motor
 • Fungerer med alle de store DAW blant annet Pro Tools, Logic, Cubase/Nuendo, Ableton Live Live
 • 16 fleksible kanaler individuelt valgbar mellom stereo eller mono for opptil 32 kanaler på dels
 • 2 stereo miks busser med personlige stereo sette poeng
 • Uavhengige Main og alternative skjermen utganger
 • Direkte utganger på alle kanaler
 • Talkback anlegg med justerbar Dim nivå
 • Intuitivt cross plattform oppsett og konfigurasjon programvareInterface
 • Høyhastighets eksterne MIDI kontroll via én Ethernet-kabel
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).