KRK 12S aktiv subwoofer

kr 7 577 Utsalgspris kr 8 540 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 12 Tommers Kevlar driverkjegle.
  • Termisk og overbelastning/klipp beskyttelse.
  • Metallgrill.
  • Buet baffle.

KRK 12S aktiv subwoofer

- detaljer

KRK27S drevet subwoofer forsterker ethvert profesjonelt eller prosjektstudio monitorsystem ved å levere nøyaktig reproduksjon av bassfrekvenser til 34 Hz. I flere Decade har KRK subwoofere vært førstevalget for høydefinisjons lavfrekvensmonitoring, inkludert for noen av de mest prestisjefylte studioene rundt om i verden.

Produktreferanse: 20716

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Nå har KRK27S en større lavfrekvent driver for forbedret ytelse som er innenfor budsjettet til selv det mest beskjedne hjemme- eller prosjektstudio. Likevel har den en ytelse som vil imponere de ledende i bransjen som Martin Harrington, skribent og produsent for artister inkludert Celine Dion, Stevie Wonder, Kylie Minogue og Natalie Imbruglia.

KRK27S har en spesialdesignet buet baffle frontplate som nesten eliminerer diffraksjonsforvrengning, fremhever ren bassreproduksjon ned til 34 Hz fra en 12-tommers kevlarvevd høyekskursjons driverkjegle.

Internt montert strømforsterker gir en 225W RMS nominell effekt som leverer 110dB musikk og 113dB topp lydtrykksnivå. Linje ut, høypass-krysskabel er fast på 80 Hz med subwoofer low-pass filtervariabel fra 50 Hz til 130 Hz.

Denne frekvensområdeytelsen gjør KRK27S til det ideelle valget for de fleste eksisterende monitorsystemer. Kabinettet kommer med XLR, 1/4" TRS og RCA innganger, XLR og RCA utganger, volumkontrollsystem med et spekter fra -30dB til +6dB, subwoofer/linjeutgang bypass, fase reverse bryter og ground lift bryter.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).