Mackie Big Knob Studio kommandoen System

kr 3 035 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 10 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 10 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 197
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Stor knott kommandoen System.
 • Store volumknappen For presis nivå justeringer.
 • Veksle mellom 3 sett med Studio-skjermer.
 • Innebygd Talkback mikrofon.
 • High-End Studio lydkvalitet & tøff konstruksjon.

Mackie Big Knob Studio kommandoen System

- detaljer

Stor knott er en enkel ennå kraftfull desktop lydkontrollen sentrum som lar musikere og teknikere få rett til virksomheten for å lage musikk på fire store måter: nivå Control, Studiomonitor utvalg, Input Kildemarkeringen og Talkback og hodetelefon Control.Produktreferanse: 2513

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sitter direkte på skrivebordet og slik at du kan enkelt bytte mellom sett med studio-skjermer og forskjellige stereokilder, kan du også sende musikere Custom hodetelefon mikser mens du kommuniserer med dem via innebygd Talkback mikrofon.

Presis nivå Control

Med en enkel, intuitiv og stor kontroll volumknapp, kan du nå en høyere grad av nøyaktighet med mye mer fart enn du ville ved å bruke en mus og skjerm.

Skjerm-utvalg

Velg mellom tre skjermer for å få den beste blandingen mulig. Stor knott kan du lage et hurtigvalg av enhver kombinasjon som om det er tre studio-skjermer, to studio-skjermer og en subwoofer, eller legge til i en hjemmestereoen. Possbilities er uendelige!

Kildemarkeringen

Mackie store knott også lar deg velge din kilde, og lar deg koble til opptil fire inndata stereokilder ved siden av hverandre på én gang. Koble datamaskinen eller DAW utganger, CD-spiller, kassettspiller, selv din platespiller ved hjelp av premium ombord RIAA pre-amp. Ikke glemme instrumenter, koble keyboard, gitarer og trommemaskin.

Talkback delen og hodetelefon Control

Raskt og effektivt koble med musikere i studio og sporing rommet med stor knott Talkback mic. High-powered headphone utganger med en diskret hodetelefon blanding buss løse kommunikasjonsproblemer av de fleste datamaskinbasert studios.

Disse funksjonene på de store knott lag sentrale delene av studio fungerer enkelt og morsomt, mens gir utmerket lydkvalitet med forsterkere for ultra stillegående, lav-toleranse komponenter og langsiktige stabilitet. Svært connective med varierte innganger og utganger, Mackie har opprettet et svært nyttig stykke kit som passer rett inn i arbeidsområdet.

Trykk vurderinger

"Det er ytende, best-packaged kontrolleren jeg har prøvd på noe lignende denne prisen."

-Paul White, lyd på lyd Magazine

"Mackie har lyttet til musikere og gitt dem deres ønske for en praktisk, små maskin som kan sitte på pulten din... Den indre asyl av musikalitet har nå besluttet at dette er kontrollenheten ultimate skjerm"

-Digitale musiker

Funksjoner/spesifikasjoner

Hvis du vil ha mer informasjon om Mackie Big Knob Studio kommandoen System, kan du laste ned PDF-filen fra leddet neden.

 • Analoge innganger:DAW, 2-spor A, 2-spor B, DAW telefoner Mix (alle 1/4 "TRS, switchable = 4/10); Phono-inngangen (RCA); Talkback footswitch (1/4 tommers)
 • Overvåke utganger: Skjermen A, B for skjerm, skjermen C, Studio ut (alle 1/4 "TRS, switchable = 4/10)
 • Hodetelefon utganger:Frontpanelet 1/4 "TRS (2).
 • Andre analoge utganger: 2-spor A, 2-spor B, DAW, telefoner amp (alle 1/4 tommers TRS)
 • Kontroller:Velg (4), høyttaler velger (3), Mono, dempet, Dim, kildenivå (4), skjerm nivå (3), hodetelefon-nivå (2), Studio ut nivå, volum, Talkback nivå, telefoner/Studio ut kilde, Studio ut på/av, Talkback til 2-spor, Talkback til telefoner/Studio, 4/10-svitsjer (for alle kilder og mixdown I/O)
 • Meter: 6-trinns LED stige (2)
 • Talkback:Innebygd mikrofon, footswitchable
 • Nivå samsvarer: Bakpanel knotter, for kilder og skjermer
 • Format:Stereo
 • Formfaktor: Stasjonære enhet
 • Frekvensrespons: 5 Hz til 100 kHz, 0/3dB
 • THD = IMD: > 0.015% @ 4dBu
 • Crosstalk: 90dB @ 1 kHz
 • Støy etasje: -90dB, 20 kHz båndbredde, 4dB

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).