Primacoustic Broadway Control kolonner - 3" SQ kanten, Black - Ex Demo

kr 3 586 Utsalgspris kr 4 373 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Høy tetthet absorberende paneler .
  • Ultimate myk diffusjon .
  • Lett å installere på nesten alle overflater .
  • Attraktive 'Roman Pillar' design i valg av farger

Primacoustic Broadway Control kolonner - 3" SQ kanten, Black - Ex Demo

- detaljer

Broadway Control kolonner presentere en attraktiv, enkel å installere' løsning for akustiske behandling der du vil styre primære refleksjoner, eliminere flagre ekko og redusere stående bølger.

Leveres i en boks med 8. Dimensjoner - 48 x 12 x 3"Dette elementet er en ex showroom utfoldelse modell. Det er lett skraper og tegn på bruk rundt casing. Den opprinnelige boksing og manuell er ikke inkludert.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 67849

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Laget av høy tetthet 6 pund per kubikk fot høy tetthet glassfiber, Control kolonner er utformet for å være plassert i matriser til å behandle plagsomme tanker som eksisterer mellom lydkilden og lytteren. Panelene er vanligvis spredt over en overflaten forlate mellomrom mellom hvert panel. Kan noen av energi til å reflektere tilbake inn i rommet for ikke å helt deaden plass. Dette hjelper akustisk problemer mens en følelse av "air" eller naturlige atmosfære.

Den Control kolonnen lang smal design er minner om den historiske 'Roman Pillar' gjør det ideelt kompliment mest krevende arkitektoniske design. Dette gjør den Control kolonner et utmerket valg i live-end, blindvei design som studioer og hjemmekinoanlegg gir et kostnadseffektivt alternativ for større områder som musikk øving rom, dansestudioer, treningssentre og klasserom som trenger å bli temmet i forsøk på å redusere reverberant tiden.

Broadway Control kolonner kommer i et utvalg av 3 tykkelser og 3 Colour og kan bestilles med eller uten en skråkant. Paneler er raskt montert med Primacoustic overflaten Impalers.