Radial SB5W WallDI Wall Mount direkte boksen

  • Veggfeste.
  • Mono og bakken løfte knapper.
  • Nivå knotten.
  • Decora veggen Plate.
  • Enkelt interface til bærbare datamaskiner og iPhone.

Radial SB5W WallDI Wall Mount direkte boksen

- detaljer

For a redusere kabelrot pa scene eller i studio, besluttet Radial a opprette en Stereo DI boks som kan monteres pa vegger. Det er en enkel losning pa et vanlig problem og er svaert enkelt a implementere. Det lett passer inn i standard lysbryter elektriske kabinett og sysselsetter en Decora veggen plate cover for passform og finish. WallDI krever ikke lokale slar og kobles enkelt til din baerbare eller smart telefon. Omfatter mono og bakken knapper samt en niva knute.

Produktreferanse: 43260

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

SB5W er en stereo direkte boks som passer i en standard lys bryteren elektrisk kabinett og har en Decora veggen plate dekke for en passform og finish. Utformingen er fullt passiv, er ingen lokale makt nødvendig. Valg av RCA eller 3,5 mm mini TRS innganger gjør det enkelt grensesnitt til bærbare datamaskiner og iPhone. Et enkelt nivå kontroll angir formatet. Dette er forsterket med et sett og glem bryteren til å summere stereo lydfilen mono pluss bakken heis å redusere nynne og buzz forårsaket av jord-loop som ofte vises når grensesnitt datamaskiner og videoprosjektør med profesjonelt lydutstyr. Tilkoblinger fra SB5W er laget med enkel skru terminaler og slips brytes for gummibelastning. Laget i Canada fra 16 gauge stål, stativ elektronikk helt i en metallkledning å redusere mottakelighet fra utenfor interferens.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).