Radial katapult RX4M 4-kanals lyd slange

  • 4 mic nivå isolert XLR-M utganger og 2 Pass-Through XLR-Ms.
  • tung stålkonstruksjon og pulverlakkert Finish.
  • Bakken heis bryteren fjerner nynne og Buzz.
  • Cat-5 skjermet tvunnet parkabel

Radial katapult RX4M 4-kanals lyd slange

- detaljer
Radial katapult RX4L 4-kanals lyd slange er en høy ytelse lyd slange inngang modul Ethercon inndata, gjennomstrømning og to sett med XLR utganger. Ideell for tilkobling av en rekke utstyr, inkludert mikrofoner og andre populære XLR-baserte lyd-utstyr, katapulten er perfekt for opptredener der flere tilkoblinger er nødvendig. Boksen selv har en Cat-5 skjermet tvunnet parkabel. RX4L er en motta modul med 4 mic nivå (-40 0dB) isolert XLR-M utganger og 1 sett med pass-through XLR-Ms

Produktreferanse: 71961

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Enkel men holdbart Design

Den Radial katapult 4-kanals lyd slange er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner, RX4M er en inngang modul med en Ethercon-inngang, gjennomstrømning og to sett med XLR utganger. Katapult boksen selv består av en tung stålkonstruksjon, designet for å håndtere rigors av kontinuerlig live bruk, med en kraftig pulver pels, gjør det svært slitesterke og motstativdyktige mot riper. Det er også et beskyttende runde kontaktene å oppbevare seg sikker og trygg, gir et håndtak for å bære din slange.

Allsidig funksjonalitet

Og som en standard lyd slange, katapulten kan brukes til en rekke ulike funksjoner som gir ekstra innganger og utganger eller som en dedikert lyd slange for transport kanaler over større områder. Slangen har 4-kanaler som lar deg sende både analoge og AES digitale lyd-signalet gjennom en Cat-5 skjermet tvunnet parkabel. Dette gir scene teknikere muligheten til å transportere kanaler med balansert lyd over en stor scene, samt en rekke andre funksjoner. En bakken heis bryteren er lagt på hver ende for Ethernet kabeltilkobling, bidrar til å eliminere noen nynne og buzz skyldes jordings sløyfer.

Funksjoner

  • 4 mic nivå (-40 0dB) isolert XLR-M utganger og 1 sett med pass-through XLR-Ms
  • Koble en rekke eksterne enheter over større områder
  • Tung stålkonstruksjon og kraftig pulver belegge slutten for maksimal holdbarhet
  • Cat-5 skjermet tvunnet parkabel
  • Bakken heis bryter hjelper å fjerne nynne og buzz skyldes jordings sløyfer
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).