Roland R-05 WAVE/MP3 lydopptaker

  • Video 1
kr 2 029 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Roland R-05 bølge/MP3 lydopptaker.
  • Høy kvalitet Stereo innspilling med innebygde Stereo Mic
  • ombord redigeringsfunksjoner.
  • Høykvalitets bærbar lydavspiller.
  • Over 16 timer med opptak Per lading.

Roland R-05 WAVE/MP3 lydopptaker

- detaljer

Rolands kompakt R-05 er enkel å bruke, rimelig og fullpakket med billett funksjoner som hevelydåpningi sin prisklasse. Opplev krystallklare fange, forbedret opptak og redigering funksjoner, og utvidet batterilevetid (over 16 timer opptakstid per lading).Påkalle våre Roland Specialist: 0843 155 0500 for ytterligere informasjon

Produktreferanse: 16813

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Uberørte opptak

R-05 gir uberørt, ukomprimert stereo innspilling direkte til SD-kort, opptil 24-bits / 96 kHz oppløsning. Om opptak direkte med den innebygde stereo mikrofonen eller fange lyder fra et eksternt tilkoblet mikrofon eller stereo linjers inngang, vil du bli imponert med R-05 detaljer og klarhet. For bekymringsfri opptak sikrer praktisk Prøvesalen modus at du ikke vil overbelaste inndataene.

For ytterligere informasjon om Roland R-05 Audio Recorder, kan du laste ned brosjyren PDF fra linken nedenfor.

Isolert Adaptive innspillingen krets

R-05 funksjoner samme I.A.R.C. (isolert Adaptive innspillingen Circuit) som flaggskipet R-09 HR. I.A.R.C. er en nyutviklet, dedikert analog-krets optimalisert for opptak med onboard A/D-omformer. Elektrolytisk kondensatorer gir stabil, pålitelig strøm med en uavhengig strømkilde for analog-krets, og en annen strømkilde for digitale kretskortet, dermed eliminere DC interferens mellom komponenter i R-05.

Frittstående redigering

Selv om R-05 integrerer flytende med datamaskiner via USB 2.0, krever denne ny generasjon recorder ikke en PC for redigering. For hastighet og bekvemmelighet, kan du trimme, dele og kombinere innen R-05. Og for de som ønsker å søke en høyglanset finish til sine innspillinger, R-05 er utstyrt med innebygde reverb.

På Location opptak

I et øvingslokalet studio, kan du gjøre klart opptak av bandet ditt, selv på høyt lydnivå. R-05 kan automatisk sette den optimale innspillingsnivå, og kan dele sanger for deg automatisk. Det er også mulig samtidig for å spille inn en høy kvalitet WAV-fil for CD produksjon og en MP3-fil for fildeling.

Praksis verktøy

R-05 kan hjelpe deg å praktisere dine instrument eller vokal. Du kan gjentatte ganger sløyfe et angitt område av lyd, eller du kan endre avspillingshastigheten uten å endre tonehøyde. Du kan spille en vanskelig frase sakte eller spille i høy hastighet til å forstå den oveTubednede strukturen av en sang på kort tid.

Ikke-musikalske programmer

Musikere elevere seg mot R-05, men denne lomme recorder er flott for mange ikke-musikalske programmer også: spille inn forelesninger, taler, og møter og mer. High-følsomhet, innebygd mikrofon vil klart fange alle stemmene i et rom. Inkludert vindskjerming og tripod mount forbedre optimal plassering og renere innspillinger også.

På scene, i øvelse, på skolen, på gaten, i styrerommet, når og hvor, la R-05 fange øyeblikket med bekvemmelighet og kvalitet.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).