Samson MDR 1064 10 Kanalmikser

kr 1 204 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Samson MDR 1064 10 Kanalmikser

- detaljer

MDR1064 er en 10-kanals mikser med seks lavt støynivå mikrofon preamps. Seks Mik/linje-innganger og to stereo innganger hver funksjon en 3-fret equalizer pluss to aux-sender. Den MDR1064 master delen inneholder to stereo aux returnerer og en 2-spor inn- og utgang for å spille av stereoutstyr og for registrering av ditt blanding.

Produktreferanse: 23700

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Takk til rene, klare lydgjengivelsen med søt equalizer og signalet fleksibel ruting sikrer MDR1064 pålitelig og høy kvalitet lyd fra ytelse til ytelse. Optimalisert for innspilling, direkte lydforsterking og kommersielle anlegg, er MRD1064 en ideell miksing løsning tilbyr stor lyd i en kompakt innpakning.

Som med alle Samson's MDR miksere, avanserte MDR1064 funksjonene kretsdesign ved hjelp av atskilte komponenter og høy kvalitet, lav støy op-forsterkere, som er nøye valgt i hvert trinn av signalbane, gir deg maksimal dynamisk område og en gjennomsiktig lydsignalet for direktesendinger eller musikk.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Funksjonsrikt kompakt Mikser for live eller studio bruke
  • Seks høy kvalitet mikrofon Pre-forsterkere med kanalen setter inn
  • To Stereo-kanaler
  • 3-fretEQ på alle kanaler
  • Dobbel AUX sender
  • 8 Segment Stereo LED Bar VU-måler

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.