Sontronics Sigma aktive båndet Mic

 • Video 1
kr 5 546 Utsalgspris kr 6 599 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 24 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 24 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 360
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Sontronics Sigma Active båndet Mika
 • Phantom drevet båndet mikrofon.
 • Fungerer bra på kilder med høyfrekvente Bias.
 • Bruk med orkestrale, Piano & akustiske instrumenter.
 • Leveres med Shockmount & Aluminium Flightkoffert

Sontronics Sigma aktive båndet Mic

- detaljer

SIGMA er en av Sontronics' mest populære mikrofoner båtliv moderne teknologi, vintage style og verdi for pengene. Inspirert av klassiske vokalistene Swing-Era Sontronics' tanker drev bort til bare uforglemmelig stemmene av Nat King Cole, Billie Holiday, Louis Armstrong og Ella Fitzgerald.Produktreferanse: 9126

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

SIGMA€ spesialitet er å gjenkabinette silkeaktig, rik toner som vi har hørt fra de gamle innspillingene, men uten sprette og spraking. Punchy lav og midt frekvensrespons kombinert med en roll-off for ultrajevn høyfrekvent produsere en svært naturlig bildet, nesten lage instrument eller vocal høres ut som det er i rommet med deg!


SIGMA er phantom drevet og utdataene er aktivt balansert som betyr, i motsetning til de fleste transformator-baserte båndet mikrofoner, det ikke lide fra impedans inkompatible problemer og lav produksjon følsomhet. Faktisk, det er like enkelt å bruke som andre Sontronics-kondensator mikrofon - bare koble den til din pre-amp og spille!

Kretsdesign Sontronics leverer noen av de laveste self-noise figurene av noen båndet mikrofon på markedet og aluminium båndet selve elementet er mindre enn 2 mikroner tykke, alt som går for å gjøre en svært nøyaktig og responsive mikrofon.

Det unike shockmount systemet er ekstremt effektiv og tillater mikrofonen kan plasseres nær kilden med fullstendig isolasjon fra støy som overføres gjennom det mic-stativet. Programmer for SIGMA mic er virkelig varierte, men kringkastingen, vokal, akustisk, orkestrale og trommer og perkusjon er noen alternativer som du kan vurdere.

Trykk vurderinger

"Sigma er flott... det er så solid og føles som en klassiker fra Motown epoke. Slike varm og avrundet godt svar også."

Alain Johannes, produsent/Engineer

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Svar: 20 Hz – 15 kHz
 • Følsomhet: 18mV/Pa - 33dB 2dB (0 DB = 1V/Pa @ 1, 000 Hz)
 • Polar mønster: Figur av åtte
 • Impedans & le; 150 Ohm
 • Tilsvarende støynivå: 14dB (A-vektet)
 • Max SPL (for 0,5% THD @ 1, 000 Hz): 125dB
 • Strømkilde: 48V fantom strøm
 • Kontakt: Tre-pinners XLR-M

Hvis du vil vise fullstendig brukerhåndboken for Sontronics Sigma båndet Mic klikker du knappen nedenfor.

Nå inkluderer: EZ trommeslager Lite:

EZdrummer Lite er den strippet ned versjon av multi-microphone tromme-fargeprøven EZdrummer. Det er utformet for musikere og produsenter trenger en kompakt, rimelig, enkel å håndtere plugin-modulen uten å svekke lydkvaliteten eller kontroll.

Visualisert trommer i interfaceet kombinerer opptakshåndtering av lyder og drumkit konstruksjon. Den omfattende dra og slipp midi-biblioteket gir brukerne mulighet for å lage en flott drumtrack i mindre enn fem museklikk. For mer avansert håndtering, kan brukere kontrollere mikrofon blødning og nivåer mellom trommer bruke interne mixer. Blandebatteri kan også stereo og flere spor ruting til verten gjennom én enkelt plug-in, og takket være andre generasjon Toontrack Percussive komprimering (TPC), systemkrav, holdes på et minimum. Trommer for EZdrummer Lite ble registrert, produsert og spilt av beste i bransjen på Avatar Studios i New York.