Tie Studio Vintage Mic

kr 513 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 12 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 75843

 • All-metall konstruksjon.
 • Chrome Vintage Style Look.
 • Super-Kardioide mønster.
 • Chrome Vintage Look.
 • Innebygd på/av

Tie Studio Vintage Mic

- detaljer
Tie Studio Vintage Mic er en vintage-stil scene mikrofon med en all-metall konstruksjon med et bredt frekvensområde (50 Hz - 16 kHz). Denne chrome stilen vintage mikrofon er det ideelle valget for noen vokal gi ønsker for å legge et snev av klassisk deres ytelse. Samt å ha en vintage estetiske, Tie Studio Mic har også en rekke profesjonelle komponenter som gir den nøyaktig lydgjengivelse. Tie Studio Vintage Mic har også en super-Kardioide pickupen mønster for ekstra ytelsesverdi. Med sin vintage stil ser og premium kvalitet komponenter, Tie Studio Vintage Mic er perfekt for profesjonelle lydfolk.

Produktreferanse: 75843

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Vintage-stil estetiske

Tie Studio Vintage Mic er en vintage-stil dynamisk mikrofon med en super-Kardioide mønster og en all-metall konstruksjon. Det bredt frekvensområdet gjør den perfekt for fanger høy kvalitet vokal uansett hvor du er. Stilen og bygging av mikrofonen gjør det ideelt for både scene og studio bruk. Den iøynefallende krom og gir den vintage estetisk i forkant, simulere stil med sine forgjengere fra 50-tallet. All-metall konstruksjon er også lett (veiing mindre enn halvparten kilo) gjør det perfekt for bruk på veien.

Enestående lydkvalitet

Super-Kardioide mønsteret ligger i chrome-stil utvendig gjør Tie Studio Vintage mikrofonen er ideell for fanger høy kvalitet vokal uansett hvor du er. Super-Kardioide mønsteret bidrar til å bringe eksepsjonell tilstedeværelse og balanse på høy produksjon nivåer, perfekt for opptak profesjonell vokal tar. Det bredt frekvensområdet (50 Hz - 16 kHz) er også perfekt for å fange hver eneste nyanse av den originale lyden, lett fange intens høyder tilknyttet sang vokal. Den høye impedansen betyr også at mikrofonen byr på skikkelig mens resterende harmonisk balansert. I tillegg funksjonene mikrofon en av og på bryter, slik at du lett slå lyden av når den ikke er i bruk.

Funksjoner

 • Dynamisk mikrofon
 • Super-Kardioide mønster
 • Chrome vintage se
 • XLR tilkobling
 • Bunnen skruen tilkobling for å koble til en mikrofon stå

Spesifikasjoner

 • Frekvensområde: 50 Hz - 16 kHz
 • Følsomhet: -54dB ± 3dB (0dB = 1V / Pa 1 kHz)
 • Utgangsimpedans: 250 & Omega; ± 30 (ved 1kHz)
 • Dimensjoner: 68 x 56 x 190 mm
 • Vekt: 490 g