Zoom diagram-2n hendig tilbehør pakken for Zoom-H2n

kr 381 Utsalgspris kr 439 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Zoom diagram-2n hendig tilbehør pakken for Zoom-H2n

- detaljer

Zoom introduserer diagram-2n som offisielle valgfrie tilbehørspakke for H2n hendig opptaker.

Produktreferanse: 22330

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

APH-2n har en rekke tilbehør som gjør det enklere for deg å fange opptakene dine. Kit inneholder en kablet fjernkontroll med en skjøteledning, frontrute, AC adapter (USB type), USB kabel, justerbare stativet stativ, polstret-shell koffert og mikrofon klippet kort.

Tilbehør inkludert:

 • Tilkoblet fjernkontroll med forlengelseskabelen
 • Frontruten
 • AC-adapter (USB type)
 • USB-kabel
 • Stativ justerbare stativet
 • Polstret-shell koffert mikrofon klippet kort

  APH-2n kablet fjernkontroll kan brukes til å starte, stoppe og stoppe innspillinger, så vel som å legge til merker. Det? s også nyttig i å forebygge håndtere støy.

  Dens Vindskjoldvil redusere forekomsten av vind, pust lyden og smellende lyder i opptakene dine, samt holde H2n's fem mic kapsler ren. Ved hjelp av pakkenes USB connector type AC-adapter til makten i H2n er enkelt og praktisk. Den medfølgende USB-kabelen kan du koble din H2n til Mac eller PC for rask filoverføring, redigering, avspilling og deling, i tillegg til å bruke den som en USB-mikrofon og du spille inn direkte til datamaskinen.

  APH-2n justerbare stativet stå er kompatibel med H2n? s fast tripod mount, noe som gjør opptakeren allsidig i en rekke stasjonære funksjoner. Benytte utstyrets polstret-shell koffert for å beskytte våre mest innovative opptaker noensinne. Til slutt, APH-2n gir en mikrofon klipp-adapter slik at din H2n skal festes enkelt til alle standard mic stativ.

  Hvis du tTube at din H2n er hendig nå, vent til du Velg tilbehør med APH 2n tilbehørspakke.

 • Bestillingen leveres med en adapter
  Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).