Zoome diagram-2n hendig tilbehør pakken for Zoom-H2n

kr 277 Utsalgspris kr 386 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Zoome diagram-2n hendig tilbehør pakken for Zoom-H2n

- detaljer

Zoom introduserer diagram-2n som offisielle valgfrie tilbehørspakke for H2n hendig opptaker.

Produktreferanse: 22330

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

APH-2n har en rekke tilbehør som gjør det enklere for deg å fange opptakene dine. Kit inneholder en kablet fjernkontroll med en skjøteledning, frontrute, AC adapter (USB type), USB kabel, justerbare stativet stativ, polstret-shell saken og mikrofon klippet kort.

Tilbehør inkludert:

 • Tilkoblet fjernkontroll med forlengelseskabelen
 • Frontruten
 • AC-adapter (USB type)
 • USB-kabel
 • Stativ justerbare stativet
 • Polstret-shell case mikrofon klippet kort

  APH-2n kablet fjernkontroll kan brukes til å starte, stoppe og stoppe innspillinger, så vel som å legge til merker. Det? s også nyttig i å forebygge håndtere støy.

  Dens windscreen vil redusere forekomsten av vind, pust lyden og smellende lyder i opptakene dine, samt holde H2n's fem mic kapsler ren. Ved hjelp av pakkenes USB connector type AC-adapter til makten i H2n er enkelt og praktisk. Den medfølgende USB-kabelen kan du koble din H2n til Mac eller PC for rask filoverføring, redigering, avspilling og deling, i tillegg til å bruke den som en USB-mikrofon og du spille inn direkte til datamaskinen.

  APH-2n justerbare stativet stå er kompatibel med H2n? s fast tripod mount, noe som gjør opptakeren allsidig i en rekke stasjonære funksjoner. Benytte utstyrets polstret-shell saken for å beskytte våre mest innovative opptaker noensinne. Til slutt, APH-2n gir en mikrofon klipp-adapter slik at din H2n skal festes enkelt til alle standard mic stativ.

  Hvis du tTube at din H2n er hendig nå, vent til du Velg tilbehør med APH 2n tilbehørspakke.

 • Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
  Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.