Orkesterinstrumenter

Oppdag en samling av orkesterinstrumenter og tilbehør fra de mest ettertraktede navnene innenfor strenger, messing, treblåseinstrumenter og orkesterperkusjon.

View All Information

Mest populære orkesterinstrumenter

Orkesterinstrumenter Info

Typer klarinett

Det finnes fire hovedtyper av klarinetter, Bb (eller B-flat), sopran, alto og bass. Bb er den meste brukte av de fire og er som oftest den man tenker på når man snakker om klarinetter. De er generelt sett på som å være et godt utgangspunkt når man skal lære å spille, siden størrelsen er velegnet for nybegynnere. Når man mestrer denne type klarinett, er det relativt lett å gå vidre til søster instrumentene.

Typer av trompet

De varierer i form, lengde og diameter, og de har alle sine særegne lyder. For eksempel er kornetter kjent for å tilby en mye tykkere og rikere lyd enn andre type trompeter.

En annen faktor å vurdere er kjøperens ferdigheter. Et flygelhorn for eksempel, passer bedre for mer avanserte musikere. Ved å se på spesifikasjoner av forskjellige trompeter, for eksempel bore størrelse, kan hjelpe studenter eller yngre spillere å avgjøre hvilket som er best egnet til deres behov.

Orkesterinstrumenter nyheter

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S kunngjøre lanseringen av sin profesjonell grade MBX3 trompeter, fagmessig laget og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye funnet høyder... Mer »

Gear4music nå strømpe Hidersine

Hidersine Orkesterinstrumenter anses å være 'høydepunktet i feltet'.... Mer »