ART Pro VLA II to kanalen Vactol-baserte kompressor

kr 4 197 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 6 Februar 2017

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 273
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 41219

 • Mestring kvalitet lyd signalbane.
 • LED avlesning.
 • VCA-mindre Vactrol Opto-komprimering Design.
 • Forbedret som modus.
 • Variabel terskel, forhold og utskriftskontroller

ART Pro VLA II to kanalen Vactol-baserte kompressor

- detaljer

Den ART Pro VLA II to kompressoren er utformet for a brukes i en profesjonell lyd miljo, med overlegen ytelse og tone det er det ideelle verktoyet for studio. The Pro VLA II er den perfekte enheten for miksing, mastering, dynamisk kontroll av live lydkilder eller bruk i kringkasting lyd. The VLA II er i stand til a levere en langt mer musikalske naturlige lyder og lydmessig gjennomsiktig komprimering enn konkurrerende enheter i sin klasse

Produktreferanse: 41219

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Stand til a levere en langt mer musikalske naturlige lyder og lydmessig gjennomsiktig komprimering enn konkurrerende enheter i sin klasse, ProVLA-II bruker en Opto-elektroniske krets i stedet for mer typisk design VCA drevet oppdaging av niva krets. Denne VCA-mindre design kombinert med en 12AT7 vakuumror i gevinst scene gjor den Pro-VLA II ideelle dynamisk kontroll enheten lyd applikasjoner. Eksepsjonell signalintegritet med ekstremt lav stoy og lav forvrengningen oppnas i ProVLA II ved a benytte en transformerless design gjennom.

Vactrol teknologi

I motsetning til vanlig komprimering enheter som bruker spenning kontrollert forsterkere (VCA) for a handtere oppdaging av niva, gjor Pro VLA II Opto-elektroniske design en langt mer gjennomsiktig og musikalsk lyd komprimering uten a hores aggressiv eller fjern naturlig. Denne Vactrol basert optisk elektroniske kretssystem er den grunnleggende komponenten i den klassiske svaert ettertraktet kompressorer fortid. Vactrol design gjor den ProVLA II a reagere pa lydsignalet i mye pa samme mate som oyet naturlig justerer svingninger i lysniva - jevnt, stille og nesten umerkelig.

Myk kneet utjevning

ProVLA II er en myk kne planering forsterker av design. Selv om det kan gi dramatiske komprimering effekter, var den ProVLA II konstruert for a programmer der gjennomsiktig, expressively musikalske dynamics kontroll er onsket.

Omfattende maling

Svaert synlig bakbelyst analoge VU meter vise noyaktig inndata og Utlest mens ekstremt rask 10-segmentet lysdiodedisplayet fa reduksjon. For ekstra funksjonalitet, LEDs skjerm enten gjennomsnittlig niva mestring & blande programmer eller topp holder for overvaking enkelte kilder nar sporing lyd.

Allsidig I/O

XLR og 1/4-tommers TRS balansert innganger og utganger er gitt for a sikre den ProVLA II kan koble lydkilden eller maskinvare. A 4dBu /-10dBu modusbryteren optimaliserer ProVLA II I/O for forbrukeren eller profesjonelt utstyr.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Dynamic Range: > 100dB (20-20KHz)
 • Total harmonisk forvrengning: <0.1%>
 • Tilsvarende Input stoy: @ 4dBu:-99dBu ('' A'' vektet) / @ 10 dBV:-107dBu ('' A'' vektet)
 • Frekvensrespons: 10 Hz til 100 KHz ( /-0.5dB)
 • Inngangsimpedans: 10 K ohm
 • Maksimal demping: 30dB
 • Maksimal Inndataniva: 20dBu (i 4dBu modus) / 10dBV (i - 10dBV modus)
 • Maksimal utgangsnivaet: 20dB max
 • Angrepstid: 0.25msec. til variabelen 50msec.
 • Loslate tid: Variabelen 150ms til 3s
 • Skraningen: Variabel 2:1 til 20:1
 • Dimensjoner: 3.5 "x 19" x 9.2 "(8,9 cm x 48.3 cm x 23.3 cm)
 • Vekt: 10,5 lbs (4,76 kg)
 • Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
  Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.