Allen and Heath ZED-12FX USB kompakt Stereo Mixer - B-lager

kr 3 982 Utsalgspris kr 4 659 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Allen and Heath ZED-12FX USB kompakt Stereo Mixer - B-lager

- detaljer

Utfyller eksisterende ZED serien, er ZED FX utviklet rundt en FX brikkesett rent for den nye modellen. Våre DSP ingeniører har jobbet hardt, laging og raffinering vakre reverb algoritmer. Effekten er tilgjengelig intet annet - dette kvalitet og integrering er bare tilgjengelig fra ZED FX.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77368

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

16 avgjørende tid - delay effekter legge til allerede svulmende angi. Mikseret er ideell for små grupper som don? t ønsker å bære rundt en effekter enhet med sitt utstyr men som likevel ønsker flott kvalitet FX på deres konserter og på sine innspillinger. I tillegg DuoPreTM mic pre forsterkere, 100 mm fadere og MusiQ EQ-delen som deles med hele ZED spekteret, har ZED FX 16 unike effekter, designet av teamet vårt DSP, her i Cornwall.

ZED FX

ZED FX er enkelt kontrolleres ved hjelp av 3 knapper og 9 lysdioder. Tappe raskt ideelt delay tid eller 'innringing' den per fect mengde reverb på bly vokal. Ett-navigasjon og redigering? Faktisk, like enkelt som effekter pedalene. Hold nede på trykk-knappen og trykk opp eller ned for å endre parameteren effekter, for eksempel på patch (9) Plate, dette ville justere forfall. ZED FX er designet for å oppfylle alle funksjonene til en liten gruppe trenger uten egen lydtekniker. Oppsett og funksjoner har blitt arrangert å være logisk og umiddelbart gjenkjennelig på en mørk gig-en mikser du kan stole på å per skjema.

USB audio Interface, med sin unike fleksible evne, kan ulike signaler sendes til USB, fra LR eller valgte aux busser. USB returnere signal kan rutes rett til LR mix eller en stereo-kanal. Koblingene er plassert på overflaten lett koble & lapp og konstruksjon, med individuelle kretskort fast nutted til toppanelet, som bunnsolid som Allen and Heath er toppen av serien ML serien miksere.

Intern FX - 16 ulike typer effekter har blitt laget i ZED-FX register. Disse inkluderer Delay og Reverb, Ping-Pong delay, et utvalg av reverb med ulike rom/hall/arena egenskaper, flanger og kor. Alle er utformet for å utfylle materialet ingeniør arbeider med. Hver av effektene har en parameter som kan endres: pre delay kan være justert, rom størrelser forskjøvet, og flanger hastighet oppringte-in. fem av effektene kan ha sine tempo tappet i, og utdataene audition av FX PFL.

Innganger - en av de store tingene om ZED serien er antallet og variasjonen av ting du kan plugge inn. I tillegg til seks mono kanaler finnes det tre dobbel stereo kanalene, hver med en stereo hovedinnsats på jack-kontakter, og muligheten til å ta ekstra stereo innganger fra phono-kontakter eller USB lydinngangen, fleksibilitet gir deg kontroll. 6 Mik/Line kanaler tilbys på ZED-12FX - nok for mikrofoner eller DI bokser for en liten gruppe , duo- eller solo utøver 4 stereo Line innganger - doble innganger, både gevinst og 2-bånds EQ

DuoPreTM - basert på de anerkjente pre-amper fra den svært vellykkede PA-serien, ZED serien har nye DuoPreTM pre forsterkere, som bruker en to-trinns design, med nøye kontrollerte mengder gevinst i hver scene. Når forsterke signalet fra XLR inngang, gevinst området er stort - 69dB av å være nøyaktig - og er svært jevnt fordelt rundt gevinst kontroll, betyr bedre kontroll av nivået. Mesteparten av gevinsten kommer fra den første fasen, slik at uønsket støy holdes til et minimum. Linje nivå signaler er bare plugget inn i den andre fasen av pre-amp ved hjelp av inngang telefonkontakten, som har stor fordel av mindre støy ved Line inngang.

EQ-delen - ZED-FX har en musikalsk 3-bånds EQ avLED fra anerkjente GL2400 Mikser. Utformingen bruker MusiQ - optimalisert skråningen (eller Q faktor) for equalising personlige instrumenter.

Aux sender - 4 aux sender gis som 1 & 2 er prefade for overvåking av foldback og 3 & 4 etter visne for effekter sender. Stereosignaler kan sendes fra auxes via USB til datamaskinen for å opprette 2 separate posten strømmer uavhengig av den viktigste LR blande (1 og 2) og eller brukes som FX sender (3 & 4).

USB audio fleksibilitet - få lyd til og fra en datamaskin enkelt er nå et vanlig krav for live lyd og musikk produksjon. Måten vi har implementert dette på ZED er super-fleksibel og kjempeenkelt! Ikke lenger trenger du å fikle rundt på baksiden av PCen for å komme til lydkort innganger, bare for å finne at nivåene er galt og støyende. Bare plugg i en USB leder å din ZED, velg USB ruten på mikseren og enheten på datamaskinen og det er det! Lydkvalitet til og fra din PC eller Mac. Tre forskjellige sende/retur konfigurasjoner for opptak, avspilling og utnytte eksterne FX-svitsjer.

Bygge - ZED-12FX er utformet med personlige vertikalt monterte kretskort med hver roterende kontroll fast med en metall nøtt å frontpanelet - gjør et mye mer robust produkt som vil motstå skade og gi pålitelig år. ZED har også profesjonelle 100mm fadere for endelig kontroll over nivåer.

SONAR LE - utgitt gratis! -Allen and Heath har sammen med Cakewalk Bundle SONAR LE med denne ZED Mikser. To team opp sammen på mange måter - for eksempel enkel innspillingen av en stereo mix, innspilling spor å bygge opp en sang eller for å sette inn en SONAR LE effekter plug-in.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Sett inn poeng
 • Høypassfilteret
 • Stereoavbildning kontroll på hver kanal
 • 3-bånds EQ med feiet midt
 • 4 ekstra sender (2 pre, 2 innlegg)
 • Globale 48V phantom power
 • 3 dobbel stereo innganger med 2-bånds EQ
 • Høydepunkt og signal indikasjon på hver kanal
 • Konfigurerbare USB stereoplaten lyd inn/ut
 • Master kontroller på alle utganger
 • Brukervennlig layout - alle tilkoblinger og kontroller på overflaten
 • Cakewalk SONAR LE sammen med mikser
 • Demp Channel-svitsjer
 • stereo tilbake
 • 2-spor tilbake
 • Avansert overvåking fasiliteter
 • ¼" og 3,5 hodetelefoner utganger
 • stereo posten ut
 • alternative stereoutgang
 • Mono summen av LR
 • viktigste LR
 • 12-bar LR meter
 • mestre kontrollene for aux1 & 2
 • 19" stativ montasje sett tilgjengelig for ZED-12FX og ZED-14

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).