Behringer B-1 Condenser mikrofon

kr 901 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 45
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Inkluderer koffert sjokk-Mount og frontruten.
 • Valgbar lavfrekvente Roll-Off.
 • Transformerless FET krets.
 • Gull freste stor-diaphragm.
 • Kardioide pickupen mønster.

Behringer B-1 Condenser mikrofon

- detaljer
Behringer B-1 kondensatoren mikrofonen er en gull freste stor-diaphragm studio kondensator mikrofon. Denne premium kvalitet kondensatoren mikrofonen er utformet for å tilby den høyeste kvalitet lydgjengivelse mulig, ideelt for studiobruk. opptak vokalen og instrumentene alike. 1'' store-diaphragmen har en Kardioide plukke mønster for eksepsjonell lydkilde separasjon og tilbakemeldinger avvisning, ta opp hver nyanse av inngangssignalet. Premium kvalitet komponenter og slank og stilig design er denne mikrofonen ideell for en rekke opptak programmer.

Produktreferanse: 2067

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Utmerket lydgjengivelse

Den viktigste funksjonen av Behringer B-1 er å gi profesjonell kvalitet lyd fange og reproduksjon, slik at du kan registrere instrumenter og vokal med den høyeste kvaliteten. B-1 er utformet for å gi den mest nøyaktige lydgjengivelsen med Kardioide polare mønsteret, levere hver eneste nyanse av inngangssignalet. Bredt varierte, flat frekvensrespons gir eksepsjonell nøyaktigheten B-1 leverer. Mikrofonen er Fantomet drevet (+ 48 v), gir en konstant elektrisk strøm å gi kraften som trengs for å produsere slik høy lydkvalitet.

Omfattende funksjonalitet

B-1 har en hel rekke profesjonell kvalitet komponenter, levere den eksepsjonelle kvaliteten av mikrofonen. 1.0'' gull freste dual-diaphragm kapselen bidrar til å gi et åpent og gjennomsiktig lyd med eksepsjonell transient respons og flat frekvensrespons. Mikrofonen har tre valgbare pickup mønstre. Innstillingen omni er for innspilling av lyd i alle retninger; Dette er ideell for opptak musikkinstrumenter, hvor lyden vanligvis forsvinner over rommet. Kardioide er for å fange kilde signalet samtidig minimalisere off-aksen lyd. Innstillingen åttetall er for plukke opp hva direkte Ahead og bak mikrofonene diaphragm - dette er ideelt for innspillingen vokal der input signal vanligvis reiser rett gjennom forsiden og baksiden av mikrofonen.

Holdbar utforming

Behringer B-1 mikrofonen er utformet for å være din primære studiomikrofon, stativ testen av tid. Holdbart støpt metall kroppen tåler støt og dunk vanligvis forbundet med lang studio økter og transport. Bærevesken som følger med B-1 gir også ekstra holdbarhet, at du kan transportere mikrofonen med fred i sinnet, beskytte mikrofonen fra skade på vei.

Funksjoner

 • Profesjonell 1'' gull freste stor-diaphragm kondensator mikrofon for uovertruffen lydkvalitet
 • Perfekt som viktigste og støtte mikrofon for studio og live applikasjoner - perfekt for akustiske instrumenter og overhead osv.
 • Kardioide pickupen mønster for fremragende lydkilde separasjon og tilbakemeldinger avslag
 • Trykkgradient svinger med montert gull freste stor-diaphragm capsule
 • Valgbar lavfrekvente roll-off og -10 dB input demping
 • Ultra lav støy transformerless FET input fjerner lavfrekvent forvrengning
 • Ekstra robust konstruksjon med forniklet messing
 • Gullbelagt 3-pinners XLR utgang kontakt for perfekt signaloverføring
 • Heavy-Duty suspensjon montere, frontrute og aluminium transport koffert inkludert
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robuste konstruksjon sikrer lang levetid
 • Unnfanget og utformet av BEHRINGER Tyskland

For mer informasjon om Behringer B-1-Vennligst se PDF ovenfor.