Behringer EPQ304 4-kanals Power Amp

kr 2 219 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 28 Februar 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 28 Februar 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 111
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Lett, fretsterk Design.
 • 4 x 50W RMS utgang.
 • Akselerert forbigående svar teknologi.
 • Lett, Ultra lav støy pulsvedlike strømforsyning.
 • Uavhengige begrensninger For hver kanal.

Behringer EPQ304 4-kanals Power Amp

- detaljer
Behringer EPQ304 er en profesjonell, lett 4-kanals effektforsterker med ATR (akselerert forbigående Response)-teknologi. Den nykabinettende EPQ304 leverer 300 watt ytelse, med en imponerende strøm-til-vekt forhold. Høy kvalitet komponentene bygget inn i EPQ304 gjør dette til en drivkraft for en enhet. Forsterkeren gir rikelig med kraft (4 x 75 watt @ et 4 ohm, 4 x 50 watt @ et 8 Ohms) akselerert forbigående svar-teknologi. Den lette rammen er ideell for bruk i live-opptredener på veien, som bærbare uten å ofre kraft og funksjonalitet. Servo-balansert XLR og 1/4 '' TRS-innganger med profesjonelle høyttalere, samt overvåking tilbys av presise kraft, Signal og klipp lysdioder. Ningene i denne enheten er uavhengige begrensninger for hver kanal, tilbyr ekspansive allsidighet. Med kraftig komponentene og bærbar, lett design er EPQ304 ideell forsterkeren for en rekke profesjonelle lydprogrammer.

Produktreferanse: 27128

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Akselerert forbigående svar

Forbigående respons er viktig når det gjelder forsterkere. Ved å velge den aktuelle transistorer med høy massevis priser, forbedrer hastigheten som elektrisitet serveres til wooferen diaphragm dramatisk. Det tar mye elektrisk energi via gjeldende og spenning til å drive en basshøyttaler kjegle å matche bass beat som sin utløst. ATR (akselerert forbigående response)-teknologi er utformet for å forbedre hastigheten på pulsen, gir din forsterker den raske responsen må gi en tykk, pulserende low-end. Det fungerer ved modulerende Strømforsyning skinner med bare toppen av inngangssignalet, i stedet for fungerer kontinuerlig som de fleste andre forsterkere. Denne design gir mer dynamisk punch og økt effektivitet, noe som resulterer i en kjøler kjører enhet fordi det ikke krever tung kjølefinner.

Enestående lydkvalitet

EPQ304 ble bygget med lyd fagpersoner i tankene, levere en lett, men likevel kraftig utvidelse system som ikke gir avkall på funksjonalitet. Funksjonene forsterker en rekke profesjonelle komponenter designet for å tilby best mulig lydkvalitet mulig. Ultra lav støy pulsvedlike strømforsyningen leverer støyfri lyd og overlegen forbigående svar, noe som resulterer i lavere strømforbruk. Det er også uavhengig begrensninger for hver kanal tilbyr høyt lydnivå med pålitelig overbelastningsvern. Overvåking tilbys av presise kraft, Signal og klipp lysdioder, slik at du kan enkelt sjekke nivåene på fly. Detented få kontroller har også vært omtalt for presis sette og matching av følsomhet, gir deg enda mer kontroll over utgangsnivået.

Funksjoner

 • 4 x 75 watt til 4 ohm; 4 x 50 watt til 8 ohm
 • ATR (akselerert forbigående Response)-teknologi for endelig slag og klarhet
 • Ultralette, ultra lav støy og supereffektive pulsvedlike strømforsyning for støyfri lyd, overlegen forbigående respons og lavt strømforbruk
 • Uavhengige begrensninger for hver kanal tilby maksimal effekt med pålitelig overbelastningsvern
 • Detented få kontroller for presise sette og matching av følsomhet
 • Presis makt, Signal og klipp lysdioder til å overvåke ytelsen
 • Servo-balansert XLR og 1/4" TRS innganger pluss profesjonell speaker kontakter
 • Uavhengige DC og termisk overbelastningsvern på hver kanal beskytter automatisk forsterker og høyttalere uten å avslutte showet
 • & ldquo; Tilbake-til-front & rdquo; ventilasjonssystem inkludert luftfilteret for pålitelig drift
 • "Bygd-like-en-tank", støtsikker og stål 1U rack-kabinett
 • Minimum dybde chassis 10,1"/ 257 mm og ultralett vekt design (8,8 lbs/4.0 kg) passer inn i kompakt, rimelig effects rack
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robuste konstruksjon sikrer lang levetid

For mer informasjon om Behringer EPQ304 se PDF ovenfor.
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).