Behringer S32 Digital Stagebox

 • Video 1
kr 13 375 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 6 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 6 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 669
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 32 fjernstyrt MIDAS preamper.
 • Dobbel AES50 nettverk.
 • 16 utganger.
 • Klark Teknik SuperMAC teknologi.
 • MIDI i/o.

Behringer S32 Digital Stagebox

- detaljer
Behringer S32 Digital Stagebox er en 32-kanals digital slange med fjernkontroll-kontrollerbar, Midas-designet, mikrofon pre forsterkere. Denne enheten er ideell for noe programmer og større scene forestillinger, perfekt lydteknikere og andre i lydbransjen. Enheten har 32 fjernstyrt MIDAS utformet forforsterkere og 16 analog, servo-balansert XLR returnerer. Alle disse innganger rutes via en praktisk Cat 5e kabel, integrert SuperMac teknologien fra Klark Teknik. Overvåking er levert av den presise LED meter pluss 7-segmentet skjerm, gir deg optimal kontroll over dine nivåer. AES50 nettverk gir lagt til kompatibilitet med digitale miksere, slik at du kan koble slangen til ulike miksere sømløst. Den omfattende funksjonaliteten og profesjonell komponenter gjøre S32 ideelt slangen for alle noe program.

Produktreferanse: 64488

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ekstern kontrollert preamper

De eksterne controllable preamper omtalt i S32 gjør sette opp enheten rask og problemfri. En av de største problemer ingeniørene oppstå når tar på større scene forestillinger har mellom hver bit av utstyret for å bytte og endre kontroller og forbindelser. Med de eksterne kontrollert preamper dette vil spare deg ekstra tid og energi, gir deg allsidighet når det gjelder å kontrollere din S32. Innlemme Klark Teknik SuperMAC protokollen, S32 kan kobles til operativsystemet digital miksere, noe som gir mer kontroll over din preamper, uansett hvor du er plassert. Kombiner dette med de samme Midas utformet preamper fra X 32 konsollen og du har en premium kvalitet, varierte noe system.

Digital mikser kompatibilitet

En annen unik funksjon i S32 er muligheten til å koble digitale slangen til en samling av populære digitale miksere. Enheten kobles til en digital mikser som har en AES50 digital Ethernet-tilkobling. Dette gir deg lagt allsidighet over tilkoblingene og gir deg en sømløs koblet konfigurasjon alle kontrollerbar fjernkontrollen eller din digital mikser. Enheten er også fullt monteres med en stål, 3U holdbar rack-monterbart kabinett legge fleksibilitet til installasjon og oppsett.

MIDAS - Premium lydkvalitet

MIDAS er et selkabinett med et fantastisk rykte for lydmiksing konsoller og utstyr av høy kvalitet. Mange av den nå legendariske blande konsoller har kjennetegnet på mange berømte scener og installasjoner. På grunn av denne MIDAS konsoller som arv H3000 ble raskt industrien standard. MIDAS er kjent for sin prisbelønte Mic preamper som er ansett av mange fagfolk som bransjens beste klingende enheter. Med denne enestående rykte i lyd verden, har Behringer innlemmet MIDAS designet mic preamper i S32 å sikre høyest kvalitet lyd reproduksjon i noen profesjonelle lydinnstillingene.

Omfattende tilkoblingsmuligheter

Tilkobling mulighetene er enorme når det gjelder S32. Med sitt mangfold av innganger og utganger pluss sin utvidede tilkoblingsmuligheter utformet S32 for å gi omfattende tilkoblingsmuligheter muligheter. Sammen med en fullstendig X 32 system, to S32 enheter kan kobles sammen via AES50 porter, slik at opptil 64 mic/Line innganger og utganger for 32 balansert. Også inkludert er to optiske ADAT og to AES-3 muliggjør tilkobling til din outboard enheter pluss MIDI i/o for belysning systemet og lyd modul-kontroll. Også omtalt i S32 er en USB havn for systemoppdateringer via datamaskinen.

Funksjoner

 • 32 Midas-designet, fullt programmerbare mic preamper for audiofile lydkvalitet
 • 16 analog, servo-balansert XLR utganger
 • AES50 nettverksporter med Klark Teknik & rsquo; s SuperMAC nettverk evnen for lav jitter og ventetid
 • Opp til 328 & rsquo; (100m) nettverksfunksjonalitet via CAT5e kabel (selges separat)
 • Dual AES50 porter for gjennomgripende enheter. Ingen fusjon eller ruteren kreves
 • Dobbel ADAT utganger for bruk i up-modus og frittstående digital flerkjernet programmer
 • To AES-3 porter (AES/EBU), f.eks for direkte tilkobling PA system kontrollere med digitale innganger
 • Demp-All-innganger funksjonen for stille lapp alle innganger på scene
 • MIDI inn / ut for toveis kommunikasjon mellom noe konsollen og på scene MIDI-enheter
 • USB-kontakten for systemoppdateringer via PC
 • Planet Earth spenning for maksimal fleksibilitet (100-240V), støyfri lyd, overlegen forbigående svar og lavt strømforbruk for energisparing
 • Høykvalitets komponenter og robuste konstruksjon sikrer lang levetid