Behringer X 32 RACK Digitalt Miksebord

 • Video 1
kr 11 963 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 6 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 6 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 598
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Rack-Monterbart Miksebord med 40-Input Kanaler og 25-Busser
 • 16 Fullt Programmerbare Mic Preamper Leverer Overlegen Lydkvalitet
 • Høy-Oppløsning Interface Overvåker Enkelt Arbeidsflytinnstillinger
 • Kraftig Scenestyring Håndtak Komplekse Produksjoner
 • Integrert Ekspansjon Port For Bruk Med Audio Interface Kort

Behringer X 32 RACK Digitalt Miksebord

- detaljer
Behringer X32 RACK Digitalt Miksebord er designet for å levere studiokvalitet miksemuligheter med sublime analoge innganger og utganger med kraftige digitale tilkoblingsmuligheter. Det digitale miksebordet har 40 kanaler, 25 busser og opptil 152 signalkilder, alle kontrolleres og overvåkes via en intuitiv 800 x 480 grafisk bruker interface skjerm. Med 16 suverene mic preamper og dual AES50 porter, er X32 RACK kompatibel med opp til seks S16 digitale scene bokser for utmerket I/O tilkobling med ultra-fleksible distribusjonsalternativer. Det er 8 XLR utganger med en ekstra 6 linjers inn/ut, en telefon-kontakt og en talkback seksjon med XLR mic inngang. X32 RACK miksebord er utrolig godt egnet til en rekke ulike scenarier, som varierer fra enkel til svært kompleks, takket være innebygd scenestyring.

Produktreferanse: 33252

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Forbedret Produktivitet

X32 Rack har oppdatert programvare for å forbedre arbeidsflyten og inneholder en rekke nye kontroll alternativer. "Akustisk integrering" gir kontroll over høyttaler og i-øret monitor systemer mens over 50 integrerte FX plug-ins har blitt restaurert for en utmerket, oppdatert ytelse. Brukere kan bruke valgbar ekspansjonskort for å koble seg til andre multi-kanals lydnettverk via USB, ADAT, ultranet, AES50-tilkobling og mer.

Kreativ Nyskapning

Med en flytende, klar og intuitiv interface gir den digitale mikseren en jevn mikseopplevelse. X32 inkluderer ny scene-administrasjonsfunksjoner med EQ funksjoner som 100-bånd samtid analyser, fleksibel bibliotek import/eksport egenskap og enda raskere FX redigering. Frontpanelkontrollene lar lydteknikerne justere live mix uten behov for ytterligere utstyr. En 5-tommers skjerm viser viktige innstillinger for å overvåke miksen og høy-kontrast ytelse gjør mikseren ideell for utendørs opptredener eller når sikten er begrenset.

Akustisk Integrering og 100-Bånd RTA

Via arbeide med Turbosound, har Behringer utviklet et system hvor miksere kan enkelt integreres med høyttaleranlegg. Ultranet alternativet tillater streaming av opptil 16 kanaler av utmerket lydkvalitet til forskjellige Turbosound iQ høyttalere via en enkelt CAT5-kabel. X32 Rack inneholder også en høy-oppløsning 100-bånd samtid analyser som har full bar og spektograf visning for å vise lyd energi fordeling over tid. Ingeniører kan velge mellom stor og kombinert overblikk hvor stor viser av alle tilgjengelige signal i full oppløsning, mens kombinert visning omfatter kanal og buss EQ kurver.

Ekte Fysisk Modellerende Plug-ins

Behringer har lagt til 16 nye FX plug-ins til X32 Rack miksebord, totalt over 50 ulike effekter. Nye plug-ins har blitt utviklet basert på klassisk audio hardware som Uei 1776 og Teletronix LA-2A kompressorer. Det er også en nyskapende 5-bånd multibånd kompressor i mikseren. Til slutt, den digitale mikseren gir opptil 4 studiokvalitet reverb innen 8 kanal 31-bånds grafisk EQ.

Vis Styrings Verktøy

Cue List er utformet for å legge til scener og snipper på ulike tidspunkter i showet. 500 cue-innganger kan laste inn hvilken som helst av 100 scener eller snipper separat eller samtidig for en fleksibel ytelse som er helt uslåelig.

Gull Preamp

Ved å arbeide med prisbelønte mikrofon preamp-designere MIDAS, X32 Rack har strålende mic preamper, programmerbare Gain kontroller og A/D stadier. Proprietære preamper fanger alle fine detaljer av inngangssignalet og leverer en virkelig fantastisk ytelse full av klarhet. Gain innstillingen er fullt programmerbar og dekker en rekkevidde på 72 dB med en nøyaktig oppløsning på 0.5dB per trinn. Integrert med den analoge inngangsseksjonen er flerkanals A/D omformere med en 114dB dynamisk rekkevidde for en ytelse med både lav støy og forvrengning.

Funksjoner

 • Kompakt 40-inngang, 25-buss, 3U monterbar digital mikser for live og installerte lyd programmer
 • 16 MIDAS-designede, fullt programmerbare mic preamper for audiofil lydkvalitet
 • 8 XLR utganger pluss 6 ekstra linje inn / utganger, telefon kontakt & talkback seksjon med integrert eller ekstern mikrofon
 • 32 x 32 kanal USB 2.0 audio interface
 • iPad og iPhone apps for profesjonell ekstern drift tilgjengelig gratis - ingen datamaskinen kreves
 • Høyoppløselig 5" dag-format farge TFT for enkel visning av arbeidsflyt-komponenter og parametere
 • Main LCR, 6 matrix busser og alle 16 mikse busser hver med innsatser, 6-bånds parametrisk EQer og full dynamics behandling, pluss 8 DCA & 6 mute grupper
 • Virtuelt FX rack med 8 ekte-stereo FX spor inkludert high-end simuleringer som Lexicon 480 L og PCM70, EMT250, Quantec QRS og mye mer
 • 40-biters flytendepunkt DSP har 'ubegrenset' dynamisk rekkevidde uten intern overbelastning og nær null samlet latens (0,8 MS)
 • Kraftig scenestyring for praktisk håndtering av komplekse produksjoner
 • 48-kanals Digital Snake klar via to AES50 porter, med KLARK TEKNIKS SuperMAC nettverks egenskaper for ultra-lav jitter og latens
 • USB type - A kobling gir fil-lagring og ukomprimert stereoinnspillinger pluss viser forhåndsinnstillinger og systemoppdateringer
 • ULTRANET tilkobling for Behringer's P-16 Personlig Monitorsystem
 • Nettverksdrevet fjernkontroll for show oppsett med "på-skjerm" programvare-editor via Ethernet
 • Innebygd ekspansjons port for lydinterface kort eller digital nettverksdrevne bridger
 • MIDI inn/ut for ekstern scene recall eller kontrollere annet MIDI-utstyr
 • Gratis fremtidige formware-oppdateringer lastes ned fra Behringer

Spesifikasjoner

 • Behandling
  • Antall Kanaler: 32 Inngangskanaler, 8 AUX Kanaler, 8 FX Return Kanaler, 16 AUX Busser, 6 Matriser, Hoved LRC
  • Interne Effekt Maskiner, Ekte Stereo/Mono: 8/16
  • Interne Total Recall Scener: 100
  • Signalbehandling: 40-biters Flytende Punkt
  • A/D - D/A Konvertering: 24-Biters @ 44,1/48 kHz, 114 dB Dynamisk Rekkevidde
  • Lokal I/O Latens: 0,8 ms
  • I/Nettverk I/U Latens: 1.1 ms
 • Kontakter
  • XLR Innganger, Programmerbare Mic preamper: 16
  • Talkback Mik Input, XLR: 1 External
  • RCA-Innganger/Utganger: 2/2
  • XLR Utganger: 8
  • Monitoring Utganger 1/4" TRS Balansert: 2
  • AUX Inngang/Utgang, 1/4" TRS Balansert: 6/6
  • Telefon Utganger, 1/4" TRS: 1 Stereo (Frontpanel)
  • AES550 Porter, SuperMAC: 2
  • Kortspor: 32 Kanal Audio Inngang/Utgang, Forskjellige Standarder
  • P-16 Kontakt, Ultranet (Ingen Strøm Levert): 1
  • MIDI Innganger/Utganger: 1/1
  • Ethernet RJ45, Bakpanel, For Ekstern Kontroll: 1
  • USB Type A, Frontpanel, For Lyd og Data Eksport/Import: 1
 • Mikrofoninngang egenskaper
  • Preamp Design: MIDAS
  • THD Støy, 20 dB Gain, 0 dBu ut: Input Impedans XLR Jack, Ubalansert/Balansert: 5 k & ohm; / 10 k & ohm;
  • Ingen Clip Input Max, XLR: + 23 dBu
  • Fantommating, Valgbar Per Inngang: 48V
  • Tilsvarende Inngangen Støynivå, XLR (Input Avkortet): -128 dBu
  • CMRR, XLR, @ 20dB Gain (Typisk): > 70 dB
  • CMRR, XLR, @ 40 dB Gain: > 80 dB
 • Inngang/Utgang Egenskaper
  • Frekvensområdet @ 48 kHz Samplingsfrekvens: 10 Hz - 22 kHz
  • Dynamisk Rekkevidde: 106dB
  • A/D Dynamisk Rekkevidde: Sidekanaler 109 DB
  • D/A Dynamisk Rekkevidde: 108dB
  • Cross-Talk Avvisning @ 1kHz: 100dB
  • Nivå, XLR, Nominell/Max: 4 dBu / 21 dBu
  • Utgangsimpedans, XLR, Ubalansert/Balansert: 75 & ohm; / 75 & ohm;
  • Input Impedans, TRS Jack, Ubalansert/Balansert: 20 k & ohm; / 40 k & ohm;
  • Ingen Clip Input Max, TRS: +16 dBu
  • Nominelle Utgangsnivå, TRS: 4 dBu / +16 dBu
  • Utgangsimpedans, TRS, Ubalansert/Balansert: 150 & ohm; / 300 & ohm;
  • Telefon Impedans/Nivå: 40 & ohm; / + 25 dBm
  • Gjenværende Støynivå, XLR og TRS: -87 dBu A-Vektet
 • Skjerm
  • Hovedskjerm: 5", 800 x 480, 262 k Farge-TFT
  • Hovedmåler: 18-Segmentet (-45 dB til Clip)
 • Strøm
  • Bryter-Modus Strømforsyning: Autorange 100-240V (50 / 60Hz)
  • Strømforbruk: 60W
 • Fysisk
  • Standard Temperaturområde: 5 ° C - 40 ° C
  • Dimensjoner
   • Høyde: 132 mm
   • Bredde: 483 mm
   • Dybde: 287 mmm
  • Vekt: 6,5 kg
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).