Behringer XENYX CONTROL1USB Studio kontroll

 • Video 1
kr 973 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 11 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 11 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 49
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Behringer XENYX CONTROL1USB Studio kontroll

- detaljer

Nye For 2012 - når det er tid til å komme ned til forretningen på opptak eller blande, den siste tingen du vil gjøre er kravlesøk under pulten og kjøre kabler. CONTROL1USB får du av knærne, putting hovedvolum Talkback, Kildemarkeringen og skjermkontroll rett ved fingertuppene. Nå du kan velge fra opptil tre sett med aktive studio-skjermer og fire ulike stereo inndatakilder å opprette kraftige, blander Custom skjerm. Samt innebygde Talkback mic lar deg kommunisere direkte med talent. CONTROL1USB gir deg full kontroll.

Produktreferanse: 24224

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Noen ganger større er bedre!

Liten knotter gjør for lav presisjon. Motsatt, jo større knott er, jo høyere presisjon. Tenk på en kontrollknappen som en sirkel. På en liten sirkel/knott er avstanden fra én grad til neste svært liten, noe som gjør det vanskelig for innringing perfeksjon. På vår virkelig store knob er avstanden mellom grader i sirkelen mye større, slik at du kan foreta Høypresisjons justeringer med letthet. CONTROL1USB hjelper deg med å angi nivåer som er rask og nøyaktig når det gjelder mestring prosjektet.

Innebygd USB-tilkobling

Høy kvalitet, bygget-inne USB audio-interfaceet kan du koble direkte til datamaskinen og det digitale biblioteket, å kabinette den ultimate lydkilden styre center-ingen ekstra maskinvare kreves.

Flere alternativer for faksstatusovervåking

I gullalderen av innspillingen hadde ingeniører å gjøre blanding lyd stor i bare to steder, studio og bilen. Når du tenker på akustisk miljøer og utstyr som brukes i hver, er det ikke så lett som det høres ut. Dagens datamaskinbasert opptak må lyd stor i enda flere situasjoner, for eksempel MP3-spillere, podcaster og andre bass-utfordret systemer-så opplever din blanding gjennom så mange høyttaleranlegger som mulig er enda viktigere enn noensinne. CONTROL1USB kan du bytte mellom opptil tre parene av studio-skjermer, legge til en subwoofer, lytt gjennom vinhøst-stil små skjermer (for eksempel vår C5A eller C50A), eller andre kombinasjoner ved å bare trykke på en knapp.

Vi setter pris på dine innspill

Vi ga CONTROL1USB nok tilkobling til å håndtere omtrent alt du sannsynligvis til å koble til. Fire stereo innganger kan du koble til en CD-spiller, MP3-spiller, datamaskin / DAW- og selv en dreieskive, takket være den innebygde high-end RIAA pre-amp. Pluss du kan koble keyboard, drum maskiner, eller noe annet du ønsker å sette gjennom skjermene.

Access til all Backstage Pass

CONTROL1USB's bakre panelet inneholder tre separate Monitor utganger med nivå enkeltkontroller; en datamaskin / DAW stereosignaler; 2-Spor A og B Stereo Outs med nivå-svitsjer en Studio ut med nivå; Telefoner ut med nivå bytte; 4 Stereokilde moduler med nivåkontroll; en datamaskin/DAW Blanding inndata med nivåkontroll, med en kan velges som en Phono-inndata for din platespiller. Du får denne I/O evne pluss USB-tilkobling.

La oss kommunisere

Ikke behov for et clunky bordstativ og en ekstern mikrofon til å snakke med gutta i isolasjon messe. CONTROL1USB's høy kvalitet, innebygd mikrofon er bare knappen trykk unna, slik at du kan lagre din mics for trommesett. Ombord hodetelefon forsterker-delen kan du koble 2 hodetelefoner med individuelle nivå kontroller, som skal gjøre neste økt en av beste.

Lyd kvalitet og verdi

Vi utformet CONTROL1USB å gi mange år med super-clean, Hi-Fi-ytelse i det mest kritiske lytter miljøet - din! Som avslutter bruke vi bare fineste komponenter, koblinger og state-of-the-art overflate mount produksjonsteknologi til å bygge hver enkelt. Vi teste, og deretter re-test hver enkelt CONTROL1USB og underbygg dem med en av de beste garanti programmene i bransjen.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Premien, svært lave støy og høy takhøyde studio kontroll og kommunikasjon center

 • Alt-i-ett hovedvolum kontrolleren, kilde-velgeren, Monitor Skiftelokomotiv og Talkback-boksen

 • 4 stereo innganger med uavhengige nivå kontroller pluss ekstra skjerm Mix inndata for din DAW

 • 3 uavhengige og justerbar skjerm utganger for å koble til opptil tre settene med studio-skjermer

 • Innebygd Talkback mikrofon med nivåkontroll for direkte kommunikasjon med musikere

 • Innebygde stereo USB Audio-interfaceet, perfekt for datamaskin-baserte studios

 • Premium kvalitet phono-forforsterker for direkte platespiller tilkobling

 • 2 kraftig hodetelefon-forsterkere med egne volumkontroller

 • Store, opplyste volumknapp for presis nivå justeringer

 • Praktiske Mono, dempet og Dim funksjoner rett ved fingertuppene

 • Høypresisjons dobbel 12-segmentet LED meter med inndata/utdata-kilde-bryteren

 • "Planet Earth" veksling av strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100-240 V), støyfri lyd, overlegen transient svar pluss lavt strømforbruk for energisparing

 • Komponentene av høy kvalitet og usedvanlig robust konstruksjon sikrer lang levetid

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).