Behringer XENYX QX602MP3 6-Input Mikser med MP3-spiller

  • 6 inngang/2 buss Mikser.
  • Lett og kompakt Design.
  • XENYX Mic preamper med fantommating.
  • '' Britiske '' kanal EQ.
  • Høy ytelse MP3-spiller

Behringer XENYX QX602MP3 6-Input Mikser med MP3-spiller

- detaljer

Behringer XENYX QX602MP3 er en premie-klasse 6-inngang/2-buss småformat mikser ideelt for både live opptredener og studiobruk. Denne transportabel og lett Mikser med XENYX Mic preamper, '' britiske '' kanal EQ, en kraftig multi-FX-motor og en innebygd MP3-spiller, og er et utmerket tillegg til noe oppsett.

Produktreferanse: 55225

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den ultrakompakte mikser 6 innganger (2 mic, 2 stereo) har innebygd studiokvalitet XENYX Mic preamper med tilgjengelig fantommating, samt selkabinettets ultra musikalske '' britiske '' kanal EQ, som er modellert etter EQ på vintage britiske opptak konsoller.

Brukerne er sikker på å elske den innebygde høyytelses MP3 spilleren, som gir umiddelbar tilgang til lydfiler og spillelister fra USB-pinne. MP3 funksjon funksjoner tilfeldig, Play/Pause, spole tilbake og fremover kontrollen brytere for fleksibilitet og enkel om spiller pause musikk eller akkompagnement spor. En innebygd, 24-biters, stereo multi-FX prosessor med studiokvalitet reverb og forsinkelse pluss integrert strømforsyning runde det profesjonelle funksjonssettet for QX602MP3, gjør det en utrolig allsidig- og rimelig - førsteklasses kvalitet mikser.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).