Behringer XENYX QX602MP3 6-Input Mikser med MP3-spiller

  • 6 inngang/2 buss Mikser.
  • Lett og kompakt Design.
  • XENYX Mic preamper med fantommating.
  • '' Britiske '' kanal EQ.
  • Høy ytelse MP3-spiller

Behringer XENYX QX602MP3 6-Input Mikser med MP3-spiller

- detaljer

Behringer XENYX QX602MP3 er en premie-klasse 6-inngang/2-buss småformat mikser ideelt for både live opptredener og studiobruk. Denne transportabel og lett Mikser med XENYX Mic preamper, '' britiske '' kanal EQ, en kraftig multi-FX-motor og en innebygd MP3-spiller, og er et utmerket tillegg til noe oppsett.

Produktreferanse: 55225

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den ultrakompakte mikser 6 innganger (2 mic, 2 stereo) har innebygd studiokvalitet XENYX Mic preamper med tilgjengelig fantommating, samt selkabinettets ultra musikalske '' britiske '' kanal EQ, som er modellert etter EQ på vintage britiske opptak konsoller.

Brukerne er sikker på å elske den innebygde høyytelses MP3 spilleren, som gir umiddelbar tilgang til lydfiler og spillelister fra USB-pinne. MP3 funksjon funksjoner tilfeldig, Play/Pause, spole tilbake og fremover kontrollen brytere for fleksibilitet og enkel om spiller pause musikk eller akkompagnement spor. En innebygd, 24-biters, stereo multi-FX prosessor med studiokvalitet reverb og forsinkelse pluss integrert strømforsyning runde det profesjonelle funksjonssettet for QX602MP3, gjør det en utrolig allsidig- og rimelig - førsteklasses kvalitet mikser.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.