Behringer Xenyx X1622USB Mixer

kr 2 001 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 13 Desember 2016

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 100
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 21947

 • Behringer Xenyx X1622USB Mixer.

Behringer Xenyx X1622USB Mixer

- detaljer

X1622USB funksjoner fire XENYX-fueled mic innganger med kanal INSERT, "en knott" kompressorer og 3-fret britisk-stil EQs med en sweepable, semi-parametric midten av frekvensbånd. Fire stereo linjenivå kanaler tilbyr forbedret finjustering via 4-fretEQ; nyttig for å justere kritiske keyboard mellomtonehøyttaler frekvenser.Produktreferanse: 21947

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

XENYX USB-serien miksere er utformet for å håndtere dine live gigabyte, og de gir state-of-the-art-verktøyene du trenger for å lage flotte, profesjonell kvalitet innspillinger. Sammen med sin innebygde USB-lyd-interface leveres XENYX USB miksere med alle opptak og redigering programvare må du slå datamaskinen til en fullstendig, høy ytelse hjemmet platestudio.

Lydmessig overlegen Mic-Preamps

Alle XENYX miksere har én ting til felles: stor-lød, høy takhøyde XENYX mic preamps. De kan enkelt holde sine egne, selv når sammenlignet med de dyreste frittstående mic-preamps. XENYX-preamps tilbyr en svimlende 130 dB av dynamisk område, med en båndbredde som strekker seg fra under 10 Hz til godt over 200 kHz. Væpnet med disse utestående mic-preamps, gir XENYX miksere slike gjennomsiktig, krystallklar ytelse som du kanskje tror noen oppgradert din mics mens du ikke var ute.

Sublimely musikalske britiske EQ

Britisk-konsoller av 1960-tallet og ' 70s endres lyden av rock and roll - uten dem britiske invasjonen ikke ha skjedd. De legendariske miksing pulter ble snart misunnelse av ingeniører og produsenter over hele verden. Kanal EQ på XENYX miksere er basert på den samme krets, slik at du kan gi signaler med utrolig varme og detaljert musikalske karakter. Selv når brukt sjenerøst, viser disse equalizere søt tilgivelse og ypperlig lydkvalitet.

Ett-knott-komprimering

Spør profesjonell lyd utviklingsingeniører hva deres favoritt del av ekstern behandling utstyret er og flertallet svaret vil være nesten enstemmig dynamisk komprimering. Hva er komprimering? Vi er glad du spurte. Komprimering hovedsak begrenser det dynamiske spekteret av et signal, reduserer nivået av høye lyder og slå opp mykere lyder, med å oppnå sonic balanse. Men bruke komprimering er en delikat kunst at mange nybegynner og mellomliggende selv lyd techs har store vanskeligheter med å mestre. Behringers "en-knott" komprimering er tilgjengelig på alle mono kanaler og er enkelt å betjene, selv for uerfarne brukere. Med denne én knob, kan du enkelt ringe i den perfekte mengden komprimering for instrumenter og vokal, opprette kraftige blander med slag og klarhet. Dette er faktisk en sjelden funksjon for produkter i denne klassen, men standard på alle XENYX USB miksere.

Effektiv FX

Alle XENYX USB Series miksere (unntatt 1204USB)-funksjonen en ny 24-biters dual-motor-FX prosessor med 16 redigerbare, studiokvalitet forhåndsinnstillinger inkludert romklang, kor, flanken, forsinkelse, tonehøyde shifter og multi-effects. Komplett med en svært nøyaktig måleren, disse effektene kan endres til din personlige smak via Parameter-kontrollen. Gang-baserte funksjoner kan angis manuelt ved å trykke på trykk i tempo med musikken.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Mikser: Premium ultra-lav støy, høy takhøyde analoge Mikser
 • Mic Preamps:4 state-of-the-art, phantom-powered XENYX Mic Preamps sammenlignes med frittstående boutique-preamps
 • Kompressorer:4 studiokvalitet kompressorer med super-enkel funksjonalitet for "en-knott" og kontroll LED for profesjonell instrumentalversjoner og -lyd
 • Neo-classic "Britiske" 3-fret EQs med semi-parametric midten av bandet for varm og musikalsk lyd
 • FX-prosessor:Nye studiokvalitet FX-prosessor med 16 redigerbare forhåndsinnstillinger
 • Innebygde stereo USB-lyd-interfaceet til å koble direkte til datamaskinen.
 • Kanalen setter inn på hver mono kanal for fleksibel tilkobling av outboard utstyr
 • AUX sender: 2 aux sendinger per spor: 1 pre/stolpe fader switchable for overvåking/FX programmer, 1 innlegg fader (for interne FX eller som eksterne sending)
 • Utklipp LED-lamper, dempe, Hovedmikser og undergruppe ruting brytere, solo og PFL funksjoner på alle kanaler
 • 2 undergrupper med separat utganger for ekstra fleksibilitet for ruting; 2 multifunksjonelle stereo aux returnerer med fleksibel ruting
 • Main blande utganger med 1/4 jack og gullbelagte kontakter for XLR, skiller rommet, hodetelefoner og stereo rec styreutganger
 • Control rom/telefoner utganger med multi-inngang kilde matrise; rec innganger kan tilordnes til viktigste blanding eller kontroll rom telefoner utganger
 • Langvarig 60 mm logaritmisk konus volumet og forseglet roterende kontroller
 • Strømforsyning:"Planet Earth" veksling av strømforsyning maksimal fleksibilitet (100-240 V)
 • Rack mount hakeparenteser inkludert for maksimal fleksibilitet
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robust konstruksjon sørger for lang levetid

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.