DigiTech vokalist Live Pro vokal harmoni

kr 2 598 Utsalgspris kr 3 165 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DigiTech vokalist Live Pro vokal harmoni

- detaljer

Digitech vokalisten Live Pro er en rack-prosessor som er basert på vokalisten Live ™ 4 som inkluderer et nytt MIDI-Interface som arbeider med keyboard og gitar. Bruker den patentsøkte musIQ ™-teknologi kombinerer nye Merk oppdagelsen algoritmer med state-of-the-art harmoni Generation- og den rå kraften i AudioDNA2,

Produktreferanse: 11334

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Generere live flerdelt vokalharmonier ledsaget av keyboardet eller gitar.Hvilken som helst sang som har samme notatet sunget over to forskjellige akkorder forvirre konvensjonelle harmonizers. Vokalist Live Pro er smartere enn som. Vokalist Live Pro er en rack-prosessor som er basert på vokalisten Live? 4 som inkluderer en ny MIDI interface som fungerer med keyboard, samt gitarer. Bruker den patentsøkte musIQ? -teknologi kombinerer nye Merk gjenkjenning algoritmer med state-of-the-art harmoni generasjon- og den rå kraften i AudioDNA2, vokalist Live Pro kan opprette sanntid harmonier med live stemmen som er i nøkkelen og perfekt på pitch. Med alle at prosessorkraft, vi var i stand til å pakke den full av andre funksjoner også, inkludert verdensklasse Lexicon® reverb, Soundcraft ® studiokvalitet lav støy mic preamp, sanntid banen korreksjon for hver stemme, individuelle personligheten og kjønn utvalg per stemme, konfigurerbare utganger, tuner, 99 bruker fabrikken forhåndsinnstillinger med mer. Plus er det tilgjengelig med en fullt overførbar valgfrie bryteren og uttrykk fotpedal slik at du får reall Tidskontroll og sparke i harmoniene på akkurat riktig øyeblikk.

Funksjoner:

? 3 eller 4 deler vokal harmoni med musIQ? teknologi med MIDI som analyserer gitar og keyboard signalet ifølge akkord anerkjennelse.

? Valgbar samklang, tredje, femte eller oktav over eller under av bly vokal.

? Pitch correction med justerbare parametrene under 4

? Bly vokal og harmoni effekter; Kompressor, Lexicon®-lisensiert reverb og EQ, Persona modeller

? Redigere, lagre og hente 99 bruker eller 99 fabrikken forhåndsinnstillinger

? Om bord på gitar tuner

? XLR mic /line m / justering, studio Vurder preamp og 48V phantom power

? L/r-Stereo ¼? Aux utganger, L/R XLR viktigste utganger, S/PDIF ut, bakken Heis, valgbar utdata-ruter

? MIDI i/gjennom, USB for forhåndsinnstilte redigering og exchange

? Fotbryteren og uttrykk pedal-kontakter for fjernstyring av forhåndsinnstillinger og effekter

? Strømforsyning inkludert

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).