Gravity GMSTM1B mikrofon tabellen klemmen

kr 67 Utsalgspris kr 78 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 13 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 72494

 • Justerbar vippefunksjon og rotering for mikrofoner.
 • Pulverlakkering for jevn drift.
 • 3/8 '' tråder for enkel montering.
 • Lette aluminiumsramme for enkel bærbarhet.
 • Gravitasjon G-Ring Pack inkludert

Gravity GMSTM1B mikrofon tabellen klemmen

- detaljer

Gravity GMSTM1B mikrofon tabellen klemmen er et ideelt tilbehør for podcasting DJs. Kortets ballen ledd og guide spor kan du vippe mikrofonen opp til 90 grader, gjør det ideelt for å fange stemmer eller instrumenter fra flere posisjoner i rommet. 360 graders rotasjon og låsefunksjon gir økt allsidighet. Aluminium klemmen er både lett og sterk, passer sturdily tabellen. GMSTM1B fungerer med alle standard mikrofon klipp, sjokk mount eller stereo bar.

Produktreferanse: 72494

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Om Gravity®

Gravity® er en innovativ ny merkevare av moderne musikk stativer og tilbehør av Adam Hall. Etter 2 år med intensiv utvikling med både brukere og topp designere sofistikert gravitasjon opprettet en enkel men utvalg av musikerne stativer og tilbehør. Kombinasjonen av sterk og robust materialer, kontakter av høy kvalitet 2-fold injeksjon ABS plast og støpt sink sikrer en lang levetid og sikker absolutt profesjonell kvalitet.

Gravity® er et registrert varemerke for gruppen Adam Hall. Grunnlagt for over 35 år siden Adam Hall & handel. Konsernet har et utmerket rykte for kvalitet og ypperlig kundeservice. Videre Adam Hall & handel. Gruppen er en pålitelig partner i sektorene pro audio og hendelser, samt musikkbransjen, som har høye standarder og innovative ånden kan finnes i alle Gravity® produkter.

Gravity® G-ringer

Denne mikrofonen er utstyrt med en pakke Vanta Black G-ringer som lett kan interchanged å gi din stand en mer subtil og klassisk utseende. I tillegg finnes det 10 forskjellige farger av G-ringer solgt separat, perfekt for å tilpasse din tyngdekraften musikk stå å matche din Vis & rsquo; s bilder, musikksjanger eller personlig preferanse.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Aluminium
 • Avslutte Type: Bidétbatteri
 • Overflate: Pulverlakkert
 • Høyde: 55 mm
 • Tråd stativ: 3/8 & rsquo; & rsquo;
 • Tråd mikrofon: 3/8 & rsquo; & rsquo;
 • Farge: Svart
 • Inkludert: Black G-Ring Pack, ¼ & rsquo; & rsquo; Adapter