JBL PRX735 15" tre-veis Active PA høyttaler

kr 10 803 Utsalgspris kr 11 905 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • JBL PRX725 to 15-tre måte Active PA høyttaler.
  • 750 watt RMS strøm.
  • Barsk JBL Design og bygge

JBL PRX735 15" tre-veis Active PA høyttaler

- detaljer

PRX700-serien representerer et evolusjonært steg i effektiv bruk av makt forsterkeren, robust holdbarhet og økt allsidighet i en selvdrevne høyttaleren utformet for å utføre i den virkelige verden av lydforsterking. De er de første systemene å bruk vår patenterte differensial-stasjonsteknologi med ferritt-drivere med høy effekt, stor båndbredde og lav forvrengningen. PRX700 høyttalere er satt opp for en levetid på ytelse som du kan stole på.Produktreferanse: 40097

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den treveis 15-tilbyr den perfekte balansen mellom størrelse og ytelse. PRX735 virkelig er et unntak. Det er liten, lett, allsidig og kraftig. Performance og asymmetriske design gjør dette et perfekt valg for musikere, artister og DJS når mobilitet er nøkkelen, eller når hang av suspensjon poeng, en eksepsjonell lette installasjonen høyttaler. Alle PRX700 høyttalere var konstruert for å lydforsterking hvor utfordrende lyd miljøer og høyt volum er normen. For applikasjoner som krever full båndbredde lydgjengivelse, leverer PRX735 optimal balanse. For live musikk, innspilt musikkavspilling og tale har brukeren mulighet til å skreddersy EQ. En mikrofon kan kobles direkte til høyttaler inngangen for quick PA programmer. Kombinert med en sub-woofer for PRX700 blir systemet en effektiv, full-range lydsystem.

PRX735 består av en 15" 275F differensial stasjonen woofer, en 165 mm (6,5 in) horn lastet mellomtone svinger og en 2408H-2 37,5 mm (1,5 in) ringformede polymer membran, Neodym komprimeringsdriveren montert en 90° ved 50° horn, alle drevet av 1500 watt klassen D effektforsterker. Avansert DSP er kjernen i en fullfunksjons input delen gir brukeren valgbar systemet EQ, beskyttelse, input følsomhet utvalg, krysset funksjonalitet, dynamisk begrensende og diskret komponent optimalisering.

Alle PRX700 kabinett er bygget av en kombinasjon av 25mm (på topp og bunn for ekstra stivhet) og 18mm, sterk, lett poppel kryssfiner gjort strukturelt lyd med not og fjær ledd. Alle PRX700 serie kabinett er beskyttet av JBLS tur bevist DuraFlex finish. Tilvirkes fra bulk-resistente 16 gauge stål og håndtak er laget av lett glass fylt nylon for ekstra styrke og holdbarhet. Alle M10 suspensjon poeng er konstruert fra 14 gauge stål og har blitt testet med en avkastning-styrke på 1000 lbs. hver.

For ytterligere spesifikasjoner av JBL JRX735 Vennligst Last ned PDF-filen fra linken nedenfor

Bestillingen leveres med en adapter
Alle de elektriske produktene i bestillingen din er designet for bruk med en 240V krets ved hjelp av en britisk G-kontakt. Det kan være du vil trenge en støpseladapter eller transformator for at disse produktene skal fungere riktig og trygt i landet ditt. Noen produkter fungerer med en rekke spenninger, eller har en innebygd sperrekontroll. Vennligst se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.