Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontroller med Innebygd Kaoss Effekter

 • Video 1
 • Video 2
kr 1 749 Utsalgspris kr 2 103 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 10 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 10 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 114
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Integrert KAOSS PAD øyeblikk Control effekter og synther.
 • Liten, tynn, lett, med en stilig Design.
 • Støtte for "Serato DJ Intro" programvare (gratis nedlasting).
 • Innebygd Audio interface; Bare koble til PCen via USB.
 • Frittstående drift som en to-kanals mikser

Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontroller med Innebygd Kaoss Effekter

- detaljer
Korg KAOSS DJ er en USB og frittstående DJ-kontroller som har en innebygd KAOSS PAD, Korg berømte og inimitable touch pad effekter enhet. Bruke disse effektene, sammen med et rikholdig utvalg av control funksjonene, tar din DJ framføringer til et helt nytt nivå. Bruke feiende filtre til å fremheve din egen falle; bruke tidsbaserte forsinkelser til å manipulere beat; ansette isolatorer for å fremheve frekvenser for mashups; sette en stor reverb på det snare traff? mulighetene er uendelige!

Produktreferanse: 54778

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Integrert KAOSS PAD

Korg unike KAOSS PAD DJ effekt enheter tilbyr 120 programmer som er ideelle for DJ framføringer, samt synth programmer arvet fra Korg Kaossilator. Å bevege fingeren på touch pad kan du kontrollere effektene på komplekse måter.

Mange funksjoner uunnværlig for DJ ytelse tilbys

 • FX RELEASE funksjon legger automatisk en forsinkelse når du tar fingeren fra touch pad, naturlig blending effekten i lyden.
 • Hold funksjonen Sustainr effekten selv etter at du har sluppet opp fingeren.
 • Auto BPM-funksjonen automatisk oppdager BPM av sangen og synkroniserer effekten.
 • Skala/nøkkel innstillingene lar deg spille en synthesizer i nøkkelen av sangen uten feil noter.

Liten, tynn, lett

KAOSS DJ er elegant og strømlinjeformet; med høy synlighet lysdioder konstant tilbakemelding til brukeren. På en bare 730 gram er det klar til å gå hvor som helst datamaskinen er. Til tross for sin kompakte størrelse, er KAOSS DJ lastet med kraftige funksjoner som er alle lagt ut vennlig og rask. I hjertet av KAOSS DJ er en stor-følelse crossfader og to svært følsomme touch fat. Store nivåmålerne er plassert på begge sider av kroppen gir utmerket visuell tilbakemelding, samtidig legge et iøynefallende live tilleggselement prestasjonene dine. Alt dette, cueing, løkker, synkronisering og kraftig KAOSS effekter, lage KAOSS DJ en profesjonelt DJ kontroller som er bygd for å yte.

Serato og KORG: ny DJ partnere

Lett-å-bruke Serato DJ Intro programvaren støttes fullt ut, og er tilgjengelig som en gratis nedlasting slik at du kan komme i gang umiddelbart. Serato DJ Intro ser KAOSS DJ og umiddelbart kobler. Selvfølgelig, er standard MIDI-støtte også tilgjengelig, så du kan også bruke KAOSS DJ med en rekke andre DJ programmer. Serato DJ Intro for KAOSS DJ vil være tilgjengelig for gratis nedlasting fra tidlig mars 2015 på webområdet offisielle Serato. (http://serato.com/dj)

Serato DJ Intro System krav

http://Serato.com/DJ-intro/Downloads Merk: Serato DJ Intro og Serato DJ virker ikke når CPU i maskinen er AMD. Produktstøtte for Serato DJ Intro - http://serato.com/contact/support

Innebygd audio interface

KAOSS DJ er ikke bare en DJ-kontroller og effekter prosessor. Det har også en USB audio interface med innganger og utganger, gir enda flere ytelsen muligheter. Med lyd, MIDI og effekter funksjoner, KAOSS DJ er en komplett løsning for DJ!

 • Windows-brukere må installere KORG 4ch ASIO driverstøtte.
 • Mac-brukere må installere den nyeste KORG USB-MIDI-driveren.

Frittstående drift som en mikser

KAOSS DJ kan også brukes som et frittstående, fungerer som en to-kanals mikser. Lydkilder kan kobles fra datamaskinen, og kan påvirkes av KAOSS effektene. Du kan velge hvilket sett med innganger er behandlet, eller sette dem alle til å kjøre gjennom effekten.