Mackie DL1608 16 kanals Digital lyd mikser w/lyn iPad Control

 • Video 1
kr 6 468 Utsalgspris kr 10 558 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 28 Mars 2017
GRATIS levering tilgjengelig.

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 28 Mars 2017
GRATIS levering tilgjengelig.

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 420
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Mackie DL1608 Digital Live lyd mikser med 16 kanaler.
 • 4-fret EQ, 16 Onyx Mic preamper, 6 Aux sender.
 • Sømløs trådløs-til-trådløs miksing.
 • Industry Standard Kensington-sikkerhetslås.
 • Lyn tilkobling

Mackie DL1608 16 kanals Digital lyd mikser w/lyn iPad Control

- detaljer

Den digitale revolusjonen er ikke bare her - det er wireless. DL1608 med lyn tilkobling omdefinerer live miksing ved å kombinere bevist kraften i en funksjonsrik digital mikser med makeløs enkelhet og mobilitet med en iPad. Med 16 boutique-kvalitet Onyx mic preamper og ytelsen til 24-biters Cirrus Logic AD/DA omformere, har enestående lydkvalitet.Merk bildet iPad ikke er inkludert.


Produktreferanse: 50041

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sømløs kablet til wireless iPad kontroll betyr du kan blande fra hvor som helst i stedet. Dette gir deg mobil frihet til å styre ikke bare blanding, men kraftig plug-ins som EQ, dynamikk, effekter og mer. Den elegante DL1608 støtter opptil 10 iPad-enheter. Glem omfangsrik konsoller og rack Gear. Kraften er lett tilgjengelig.


16 onyx preamper- Mackie DL1608 kommer lastet med 16 studiokvalitet Onyx mic preamper som leverer dybde, takhøyde og enorme detaljer til din live miks. Plus, med 12 XLR og fire combo mic/Line innganger, er mikrofoner og instrumenter rask og enkel.

24-biters Cirrus Logic AD/DA omformere- Mackie DL1608's high-end 24 bit Cirrus Logic AD/DA omformere tilbyr et bemerkelsesverdig 114 db dynamisk område. Mackie justere deres Onyx pre-amper presist med omformerne å gi deg den mest takhøyden og laveste støy og forvrengning mulig - som resulterer i flotte lydkvaliteten fra en vokal hviske til en jamrende gitarsolo.

Tonnevis av innebygde behandling (DSP)- DL1608 er lastet med et utvalg av kraftige plugins på hver kanal, så du ikke trenger å sette opp flere stativer av eksternt utstyr. Med bare en berøring med en finger, du har total kontroll over 4-fret EQ, komprimering og gate plug-ins. pluss blidgjøre lyden med en fullfunksjons reverb og tapper forsinkelse eller justere miksingen til rommet med 31-fret grafisk EQ og limiter på main og aux outs.

Flere iPad støtte- Støtter opptil 10 iPad-enheter samtidig, tillater Mackie DL1608 flere ingeniører å styrer blandingen. Plus gir det medlemmer muligheten til å justere sin egen skjermer. Bandet kan nå ringe i miksen de ønsker å høre i sanntid på scene. Og DL1608 arbeider stor med alle versjoner av iPad, om wireless eller kablet via vår geniale patentanmeldt brett design.

Totalt øyeblikksbilde tilbakekalling- Mackie DL1608 lar deg huske blanding funksjoner med bare å trykke på en finger. Med totalt Snapshot tilbakekalling, du kan nå enkelt lagre og lydsjekk tilgangsinnstillinger for flere band, komplekse sangen blander, tidligere blander fra utfordrende arenaer, tilbakekalling scener for teaterproduksjoner og mer. Du kan selv forhåndsinnstilt blande brettet og være klar til å gå øyeblikket du ankommer.

Kanal Presets- Raskt opprette en ny blanding med DL1608 kanal forhåndsinnstillinger. Med enkel touch screen kontroll, kan du umiddelbart tilordne en fabrikk eller din egen tilpassede kanalen forhåndsinnstilt for spark trommen, bass, gitar, keyboard og mer for du. Og når du har gjort perfekte omgivelser, enkelt lagre dem for senere bruk og dele dem med vennene dine.

Post for enkel deling- Mackie DL1608 lar deg spille din blanding fra L/R stereoutganger direkte til iPad, slik at du kan sende den til din favoritt søknad og dele den med andre.

Installere vennlige funksjoner- Mackie DL1608 er perfekt for installasjon i arenaer. Med sin brukervennlige Master Fader iPad Søknad har det aldri vært enklere å trene opp nye lydteknikere. Plus, glem omfangsrik stativer av eksternt utstyr, den kraftig liten, lavprofilutforming lar deg installere det overalt.

Stor på sikkerhet- DL1608 er stor på sikkerhet. Hengelås funksjonen låser ned iPad for faste installasjoner, mens Kensington-lås - industristandarden beskytte teknologisk utstyr - sikrer Mikser å beskytte det mot tyveri.

Presseomtale

"Det er en absolutt rethinking av hva en mikser skal."

- Jonathan Lipp, administrerende direktør i Full kompass & NAMM Best inne viser Panelist

Funksjoner / spesifikasjoner

Påvist Hardware som lyder flott:

 • 16 onyx mic preamper
 • High-end Cirrus Logic ® omformere
 • Ultra lav støy, høy-takhøyde design
 • 6 aux sender for skjerm mikser
 • Master L/R utgang for strøm

Tonnevis av innebygde behandling:

 • Kraftig, berøringssensitive pluginmoduler
 • 4-fret EQ, gate og komprimering på innganger
 • 31-bandet GEQ og komp/limiter på utganger
 • Global reverb og forsinkelse

Trådløs blanding:

 • Sømløs kablet-til- wireless blande
 • Stille rommet fra hvor som helst
 • Komme på scene å ringe ut skjermer
 • Personlig skjerm blande
 • Bruke opptil 10 iPad enheter samtidig

Totalt Control på iPad:

 • Intuitivt Master Fader app
 • "Vokse og glød" visuell tilbakemelding
 • Forhåndsinnstilt og snapshot tilbakekalling
 • Ta blandingen til iPad for øyeblikkelig deler
 • Integrere musikk fra alle app inn i blandingen

Installere vennlig vise egenskaper:

 • Hengelås & #8482; funksjonen låser ned iPad for faste installasjoner
 • Industri standard Kensington-lås sikrer mikser
 • Kompakt fotavtrykk sparer dyrebare arbeidsområde

Merk: den Mackie adapter Plate (selges separat) er nødvendig når du kobler en iPad Lightening kontakten.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).