Numark PT01 Scratch bærbare platespiller

 • Video 1
kr 1 312 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 85
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Høyt-bærbar Scratch platespiller.
 • Innebygd høyttaler.
 • USB-tilkobling For opptak til datamaskiner.
 • Kjører med seks ville "cellen batterier eller AC veggadapteren.
 • Hodetelefonkontakt For privat lytting

Numark PT01 Scratch bærbare platespiller

- detaljer
Den Numark PT01 Scratch bærbare platespiller er en høyt-bærbar scratch platespiller med bransjens første justerbar scratch bryteren. Den Numark PT01 Scratch lar deg flytte fra kjedelig begrensninger av kabler og stikkontakter, slik at du kan øve og spille uansett hvor du er, enten det er innendørs eller utendørs. Justerbar scratch bryteren tilpasset både høyre hånd og venstre handed turntablists, perfekt for hver DJ der ute. Spesielle sklisikker patron systemet sikrer den PT01 pekepennen forblir i kontakt med postens groove selv under nesten alle forhold, ideell for tung avlysning. PT01 Scratch har også en innebygd høyttaler, eliminerer behovet for et eksternt lydanlegg, noe som gjør det virkelig bærbar. I tillegg leveres til PT01 komplett med en beskyttende bæreveske og flyttbare slip-mat.

Produktreferanse: 78538

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Virkelig bærbar ytelse

Den Numark PT01 Scratch er bygget for den ultimate bærbarheten, slik at du kan praktisere og utføre skrape helst. PT01 scratch eliminerer behovet for en stikkontakt eller ekstern strømforsyning takket være batteridrevet funksjonaliteten, tillater du å ta dreieskiven på farten med deg overalt. Når batteriene ikke er tilgjengelig, har det også en vegg strømadapteren, som lar deg koble platespiller til veggen for en mer permanent strømforsyning. En av de mest unike og fremtredende funksjonene i PT01 er den innebygde høyttaleren. Denne innebygde høyttaler eliminerer behovet for eksterne høyttalere, slik at du kan sette opp og utføre helst.

Justerbar Scratch bryteren

PT01 Scratch har industry & rsquo; s første justerbar grunnen slå på en bærbare platespiller. Justerbar scratch bryteren gir brukeren muligheten til å opprette egne Custom scratch effekter og legge dem til resultatene. Justerbar scratch bytte plass både venstre- og høyrehendte bruker, godt egnet for alle turntablists. PT01 Scratch har også en sklisikre patron system som sikrer posisjonspekeren på plass mens du er i bruk, uavhengig av spiller vinkelen eller noen ytre vibrasjoner. Dette gjør skrape lettere enn noensinne og sikrer pennen vil forbli på plass selv under tyngste vibrasjoner.

Tilkobling

Den innebygde høyttaleren og vegg strømadapteren har PT01 skrap også digital og analog tilkobling for å koble platespilleren til eksterne enheter. En av de mest nyttige forbindelsene er innebygd USB som lar deg ta opp lyd fra platespiller direkte til datamaskinen. Dette tillater deg å gjøre opptak av din riper samt konvertere lyd til et digitalt format for ekstra allsidighet. RCA-utganger har også blitt inkludert slik at du kan koble platespilleren til ekstern høyttaler, ideelt for å drive hjemme. I tillegg har PT01 Scratch hodetelefoner kaie for privat lytting og praktisert, perfekt for sene kvelder og i roligere omgivelser.

Funksjoner

 • Innebygd justerbar Scratch bryteren
 • Beskyttende bærevesken med integrert bærehåndtak
 • Inkluderer AC veggen dapter eller bruker seks & lsquo; D & rsquo; batterier (ikke inkludert)
 • Innebygd høyttaler
 • Kassetten inkludert
 • Flyttbare slip-mat
 • USB-tilkobling for opptak til datamaskinen (gratis nedlastbar programvare)
 • 33 1/3 og 45 78 RPM-innstillinger
 • RCA-utganger for enkel tilkobling til annet utstyr
 • Hodetelefonkontakt for privat lytting
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).