Radial BT-Pro Bluetooth direkte boksen

  • Bluetooth resepsjonen til 20 meter.
  • Dual balansert XLR utganger.
  • Innebygd hodetelefon forsterker.
  • Isolasjon Transformers eliminere Buzz og Hum.
  • Nyeste Bluetooth trådløs A2DP grensesnitt

Radial BT-Pro Bluetooth direkte boksen

- detaljer
Radial BT-Pro Bluetooth direkte er en wireless direkte for kjennetegnet dobbelt balansert XLR utgang, innebygd hodetelefon forsterker og isolasjon transformator som eliminerer buzz og hum. BT-Pro er utviklet for å fange wireless overføring fra Bluetooth eabled enheter, slik at du kan konvertere signalet til en balansert linje. Boksen selv har en svært holdbar metall ytre skall, perfekt for omfattende live bruk. Med sin premium-kvalitet komponenter og robust konstruksjon denne direkte for er ideelt for en rekke applikasjoner.

Produktreferanse: 71938

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Trådløs tilkobling

En av de viktigste funksjonene fra BT-Pro er støtten for wireless tilkobling via Bluetooth. Utformet for å fange wireless overføring fra din Bluetooth enheter, BT-Pro konverterer signalet til en balansert Line for bruk med en PA eller opptak system. Boksene interne komponentene har en nyskapende T-formet tilgang hulrom hvor antennen er plassert bak. Beskyttet av en valset setter laget av Sintra (en robust lukket PVC konstruksjon) som lar wireless overføring uten forstyrrelser opptil 20 meter, perfekt for konserter.

Premium-kvalitet komponenter

I tillegg er det wireless tilkobling BT-Pro har et utvalg av høykvalitets komponenter som gir enestående lydkvalitet og funksjonalitet. Lydsignalet banen funksjoner siste Bluetooth A2DP grensesnitt over 2.0 EDR (forsterket Data Rate) for optimal høyhastighetsoverføring som resulterer i best mulig lyd kvalitet. Dette går på 16 bit wireless komprimere format med bithastigheten avhengig av sur materialet. Frontpanelet potensiometeret styrer nivået, pluss har en innebygd hodetelefon forsterker med standard 3,5 mm mini TRS for feilsøkingsformål.

En stereo til mono bryter summerer stereo utgang for dual-mono separasjon, redusere input kanal krav på mikseren. To-side montert isolasjon transformers har lagt for å redusere og eliminere noen nynne eller buzz. Bryteren bakken heis hjelper også å videre eliminere noen nynne og buzz skyldes jordings sløyfer. Til slutt finnes det to balansert XLR utganger slik at du kan koble din boksen til eksterne enheter som PA-systemer. Robust konstruksjon, høy kvalitet komponenter og enestående lydkvalitet er BT-Pro ideelt for en rekke lyd programmer fra live-forestillinger studiobruk.

Funksjoner

  • Bluetooth resepsjonen til 20 meter (60 fot!)
  • Dobbel balansert XLR utganger for å koble til PA
  • Innebygd hodetelefon forsterker for feilsøking
  • Isolasjon transformers å eliminere buzz og nynne
  • Siste Bluetooth wireless A2DP grensesnitt
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.