Radial JDV Mk5 neste generasjon JDV direkte i

Radial JDV Mk5 neste generasjon JDV direkte i

- detaljer
JDV Mk5 er en 100% separate klasse A aktiv direkte som beholder den opprinnelige null-negative tilbakemeldinger topologien, men legger til en utrolig rekke funksjoner. Selv om det kan håndtere alle typer signal, er JDV Mk5 primært beregnet for bass og akustiske instrumenter. Dette betyr at to innganger har blitt optimalisert for å håndtere alle typer instrument, enten det elektriske eller akustisk med tanke på gjør det enkelt å bytte mellom dem uten å miste et skritt!

Produktreferanse: 58221

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den nye designen begynner med to innganger, hver med en volumkontroll signal tilstedeværelse og overbelaste lysdioder, samt et fullt variabel høypassfilteret å temme overdreven bunnen slutten resonans. Å velge mellom to innganger kan gjøres med frontpanelet AB velger eller ved å legge til en valgfri fjernkontroll for JR2. Dette også kan dempe utdataene for å endre instrumenter eller stille systemet ned mellom settene.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.