Radial JDV Mk5 neste generasjon JDV direkte i

Radial JDV Mk5 neste generasjon JDV direkte i

- detaljer
JDV Mk5 er en 100% separate klasse A aktiv direkte som beholder den opprinnelige null-negative tilbakemeldinger topologien, men legger til en utrolig rekke funksjoner. Selv om det kan håndtere alle typer signal, er JDV Mk5 primært beregnet for bass og akustiske instrumenter. Dette betyr at to innganger har blitt optimalisert for å håndtere alle typer instrument, enten det elektriske eller akustisk med tanke på gjør det enkelt å bytte mellom dem uten å miste et skritt!

Produktreferanse: 58221

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den nye designen begynner med to innganger, hver med et volum control signal tilstedeværelse og overbelaste lysdioder, samt et fullt variabel høypassfilteret å temme overdreven bunnen slutten resonans. Å velge mellom to innganger kan gjøres med frontpanelet AB velger eller ved å legge til en valgfri ekstern JR2 control. Dette også kan dempe utdataene for å endre instrumenter eller stille systemet ned mellom settene.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).