Røde Blimp 2 Vindskjoldog sjokk Mount - B-lager

  • Video 1
kr 1 919 Utsalgspris kr 2 536 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • For Røde Shotgun Mics.
  • NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 og NT4.
  • Nye Rycote Shockmount og håndtaket.
  • 25% mindre vekt enn opprinnelige.
  • 10 års garanti.

Røde Blimp 2 Vindskjoldog sjokk Mount - B-lager

- detaljer
Den Røde Blimp 2 er en komplett Vindskjoldog støt montering tilbehør for den Røde NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 og NT4 mikrofoner eller en hagle mikrofon opp til 325 mm i lengde. denne nye versjonen har en ny Rycote shockmount og håndtak design.

Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 78268

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Røde Blimp 2 justerbare dual-tønnebånd understell design reduserer håndtere støy mens akustisk Transparent kuppelen gir beskyttelse mot vind bråk. I tillegg til Røde hagle mikrofoner, Luftskipet 2 rommer også de fleste andre shotgun mikrofoner til 325 mm (12 ¾") i lengde.

Luftskipet festes til alle standard boompole via en 3/8" tråden vedlegg på basen. Den universelle Blimp Mount er tilgjengelig som et alternativ for å fjerne referansen når Luftskipet brukes primært på en boompole for å redusere vekten. Dead Wombat frontrute, omsorg pensel og hale/patch-kabel er inkludert med luftskipet.

Blimp 2 har Rycote® Lyre suspensjon systemet, gir ultimate mikrofon suspensjon og isolasjon. Laget av et enkelt stykke slitesterk termoplast, vil Lyre gir overlegen akustisk suspensjon til tradisjonelle elastiske løsninger, og aldri slites ut, synke eller snapper.

Luftskipets håndtaket er også helt redesignet, redusere produkt vekten betydelig, samtidig øke ergonomi for håndholdte bruk. Ligger inne i grep er en kraftig Mogami kabel som deler via en koblingsboks til en svært fleksibel tynn kabel inne Luftskipet, å minimere overføring av vibrasjoner til mikrofonen.

Med lette design av håndtak og fjæring system er ny Blimp over 25% lettere (550gm uten mikrofon eller DeadWombat montert).