Roland DJ-808 DJ Kontroller Bæreveske

  • Bæreveske for Roland DJ-808 Kontrolleren.
  • Myk, Polstret Interiør.
  • Ekstern Tilbehørs Lomme med Glidelås.
  • Enkel Borrelås Bære Håndtak.
  • Avgjørende for Touring DJ'S

Roland DJ-808 DJ Kontroller Bæreveske

- detaljer
Roland DJ-808 DJ kontroller bæreveske har en holdbar, beskyttende konstruksjon for å holde Roland DJ-808 DJ kontrolleren. Ekstra myk interiør tilbyr maksimal beskyttelse mot støt, skraper og riper til å holde din DJ-808 i perfekt stand når du trenger den mest. Med borrelås håndtak og glidelås for bekvemmelighet, er DJ-808 bærevesken enkel transport for DJ-808. En multi-purpose tilbehør lomme finnes også på forsiden av vesken å gir bod for viktige DJ tilbehør, som gjør at DJ-808 bærevesken er perfekt for reiser og touring DJ'S.

Produktreferanse: 79463

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Praktisk Multi Purpose tilbehør veske

Roland DJ-808 DJ kontrolleren bære saken er en holdbar sak for Roland DJ-808 DJ kontrolleren, avgjørende for reiser / touring DJs og produsenter. Saken har solid borrelås håndtak og gir rask og enkel access til de viktigste glidelås på utsiden av saken. En praktisk multi formålet tilbehør pose ligger også foran i bæreveske, tillater for oppbevaring av kabler, disker, eller annet tilbehør for DJ-808.

Maksimal beskyttelse

DJ-808 bæreveske også har en myk, polstret interiøret gir maksimal beskyttelse under transport og sikre Roland DJ-808 DJ kontrolleren er klar for action når du trenger det. Med orange aksenter og Roland merkevarebygging, Roland DJ-808 DJ kontrolleren bære saken er en smart og effektiv måte å transportere DJ kontrolleren trygt.