Soundcraft EPM12 12-channel Mixer

kr 2 199 Utsalgspris kr 3 975 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Soundcraft EPM12 12-channel Mixer

- detaljer

Soundcraft har avduket et annet tillegg til den raskt voksende nye Soundcraft-familien, multi-format rimelig høy ytelse EPM miksere.

Produktreferanse: 9074

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Vekt med EPM Soundcraft er godt fast på kvalitet bygge og lydytelse, med et enkelt å forstå kontrollen overflate ryddig av unødvendig fasiliteter, og Soundcraft har ført ny teknologi og ideer til denne svært kostnadseffektiv område.

Overflate mount teknologien brukes i hele, ved hjelp av Lukk-toleranse komponenter for høy nøyaktighet og repeatable innstillinger for EQ og gain-kontroller.

Svært transparent GB30 Mic amp (designet av Graham Blyth for selkabinettet s 30nde årsdagen, og også brukes på større LX7ii og GB serien-konsoller) funksjoner med høy oppløsning justering over et bredt gevinst utvalg av 55dB, og gir en fantastisk 22dB takhøyde via konsollen.

Sant profesjonell 48 volts fantom strøm henvender for condenser mikrofoner av alle typer.

En unik funksjon i signalet overvåking er PEAK ledet. Denne bruker Flerpunkt signalet take-offs for å se etter overbelastning i flere deler av kanalstriper og ledet lysene mer fargerikt signalet nærmer seg topp-punkt.

For jevn og nøyaktig kanal kontroll har EPM 60 mm høy kvalitet volumet som brukes på andre Soundcraft-skrivebord.

Skjermutgang og hodetelefon utgang arbeid parallelt slik at artister kan fortsatt høre på telefoner, mens ingeniør lytter på studio-skjermer.

Andre funksjoner:

 • Rammestørrelser 6 2, 8 2 og 12 2

 • 2 konfigurerbar AUX busser

 • XLR-type og ¼ metallisk jack-kontakt sockets

 • RCA phono stereo avspilling innganger og utganger for posten

 • 3-fretEQ med en swept midt på mono-innganger

 • 2-fretEQ på stereo innganger

 • TRS Sett inn socketer og setter inn på alle mono innganger og blande utdata

 • Ti-segmentet LED utdata for avlesning

 • Intuitiv og omfattende solo system

 • Hodetelefonutgang

 • Enkelt rack-monterbart

Soundcraft-EPM vil befinne seg i mange programmer, inkludert levende musikk, innspillingen, hus for tilbedelse og multi-speaker installasjoner.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.