Tyngdekraften GMAMH01 mikrofon holderen

kr 84 Utsalgspris kr 102 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 7 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 72436

 • Passer opp til 30mkm Diameter polakker.
 • Massiv stålkonstruksjon for lang levetid pålitelighet.
 • Pulver belegg Finish for problemfri drift.
 • Fast monteringsskrue for justerbar klipp passform.
 • Inkluderer tyngdekraften G-Ring Pack

Tyngdekraften GMAMH01 mikrofon holderen

- detaljer

Tyngdekraften MAMH01 mikrofon abonnenten er en pålitelig klemme for studio og live applikasjoner. Klemmen kan knytte til en Pol på opptil 30 mm i diameter, slik at det passer til de fleste mikrofonen stativ. Stål konstruksjonen er solid, mens pulverlakkering sikrer innehaveren har problemfri drift. Innehaveren har et fast 3/8 '' klipp montering skrue for en sikrere vedlegg en mikrofon.

Produktreferanse: 72436

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Om Gravity®

Gravity® er en innovativ ny merkevare av moderne musikk stativer og tilbehør av Adam Hall. Etter 2 år med intensiv utvikling med både brukere og topp designere sofistikert gravitasjon opprettet en enkel men utvalg av musikerne stativer og tilbehør. Kombinasjonen av sterk og robust materialer, kontakter av høy kvalitet 2-fold injeksjon ABS plast og støpt sink sikrer en lang levetid og sikker absolutt profesjonell kvalitet.

Gravity® er et registrert varemerke for gruppen Adam Hall. Grunnlagt for over 35 år siden Adam Hall & handel. Konsernet har et utmerket rykte for kvalitet og ypperlig kundeservice. Videre Adam Hall & handel. Gruppen er en pålitelig partner i sektorene pro audio og hendelser, samt musikkbransjen, som har høye standarder og innovative ånden kan finnes i alle Gravity® produkter.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Stål
 • For rør Diameter: Opptil 30mm
 • Vekt: 0,14 KG
 • Lengde: 16 cm
 • Overflate: Pulverlakkert
 • Farge: Svart
 • Inkludert: Svart G-Ring Pack