iOgrapher bred innfallsvinkel linsen for iOgrapher saker

kr 486 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 14 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 75752

  • 37mm vidvinkel linse.
  • Virkelig Glass objektivet konstruksjon.
  • Utformet for å passe alle iOgrapher kasser.
  • For utvidet skudd og makroer

iOgrapher bred innfallsvinkel linsen for iOgrapher saker

- detaljer
IOgrapher bred innfallsvinkel linsen for iOgrapher kasser er en 37mm linse for å passe alle iOgrapher sak. Denne bred innfallsvinkel linsen er konstruert fra virkelige glass og er designet for å tilby et bredere bilde område for din iPhone eller iPad. Dette tillater deg å utvide generelle bildet plass å se mye mer i rammen. Denne vidvinkel gir deg bredt skudd du trenger mer i dybden skudd. Dette gir deg et mer profesjonelt og allsidig bildet utvalg og sin oppmerksomhet på detaljer er det store ved å få makroene nærbilde skudd. I tillegg kommer linsen med en reise veske og slutten caps å sikre linsen.

Produktreferanse: 75752

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Passer alle iOgrapher kasser

IOgrapher bred innfallsvinkel linsen for iOgrapher kasser vil passe hele utvalget av iOgrapher kasser takket være 37 mm objektiv tråden alle kasser, kan du bytte og passer linser med letthet. Selve linsen er laget av ekte glass for optimal klarhet og visuelle ytelsen. Vidvinkel er det ideelle valget for en aspirerende fotograf eller filmskaper som ønsker å utvide sin bildestørrelse og ramme, fange enda flere detaljer, gjør det perfekt for lange skudd som makro næropptak. Linsen også leveres komplett med en lagring veske og linse caps, holde linsen sikre og trygge til enhver tid.