PA høyttalere

Gear4Music.com

PA er en viktig del av live lyd konfigurere gir pålitelig lydforsterking og reproduksjon på konserter, arrangementer og presentasjoner. Moderne PA høyttalere variere betraktelig i sin design, med en rekke forskjellige modeller produsert for å dekke ulike programmer, arenaer og brukere. View All Information

Mest populære Live høyttalere

Relaterte PA høyttaler nyheter

PA er en grunnleggende del av alle Live Arena. Hjelper de publikum høre deres favoritt band, artister, foredragsholdere og mer. Med et bredt utvalg av PA høyttalere fra noen av de største merkene som Yamaha, Behringer, Mackie, QTX inkludert QSC og mange fler, Gear4music's SubZero pas som tilbyr super verdi for pengene.

Mackie dunk er en av de mest populære valgene for PA høyttalere i området tilgjengelig hos Gear4music.com på grunn av sin mobilitet og brukervennlige funksjoner.

Området QSC er en Gear4music eksklusive merkevare og kan bare finnes her.

PA Speakers News

QSC introdusere deres neste generasjon K.2 serien høyttalere

Bygge på tidligere sucssesses, QSC's K.2 området bane vei innen riket av høyttalerteknologi, kaster flere innovative funksjoner inn i blandingen... Mer »

QSC TouchMix Digital mikser og K høyttalere har i verden posten på Mt Everest

Robust QSC PA systemfunksjoner i verden-posten bryte konsert på Mount Everest.... Mer »

NAMM 2016: PreSonus avsløre tre nye produkter

Vi presenterer nye ULT PA høyttaler registern, Studio 192 transportabel USB-Interface og Studiolive AVB systemer.... Mer »