Live-lyd

Vårt utvalg av live-lyd og PA-utstyr har alt du trenger for å bli hørt, fra rimelige PA-pakker til powermiksere og mikrofoner fra de beste navnene innen lyd.

View All Information

Mest populære Live utstyr

PA utstyr informasjon

Hva du skal se etter når du kjøper en PA-høyttaler

Strømstyrke er et stort problem å vurdere før du kjøper en PA-høyttaler. Generelt, desto mer watt en høyttaler har jo høyere volum er den i stand til å produsere. De som ønsker å kunne bruke høyttalerne slik at akustisk instrument eller vokal skal bli hørt over et trommesett bør sannsynligvis se på modeller med 200 watt kontinuerlig effekt per side, og de som ikke krever et slikt volumnivå kan nøye seg med mindre.

Størrelse er også en viktig faktor. En HF komprimeringsdriver eller 12-tommers low-mid drivere og piezo horn egner seg for de som bruker høyttalerne for vokal eller instrumenter som ikke har mye lavfrekvens, selv om 200-300 watt vil være nødvendig å bli hørt over et fullt band. For lavfrekvente instrumenter og messing er 15-tommers low-mid drivere og en 1-tommers HF komprimeringsdriver med minst 300 watt output en bedre løsning. En sub vil være nødvendig for de med krav til ytterligere bass frekvens. Vi leverer PA-systemer fra ledende produsenter som Yamaha med StagePas-300 or Fender Passport PA-system. Vi har også aktive høyttalere som populære Mackie Thump på lager, samt passive systemer fra merker som Electrovoice.

Vårt utvalg inkluderer strømløsninger som Soundcraft powermiksere og forsterkere fra Peavey. Med et stort utvalg av scene belysning og effekter kan vi på Gear4music.com.com Gear4music.com hjelpe deg med å bygge opp en fullstendig live rigg til en lavere pris en hva du tTube.

PA utstyr nyheter

SubZero SZPA-P10X batteri drevet transportabel PA systemet ut nå

Tilbyr enestående tilpasningsevne og mobilitet, SZPA-P10X batteri drevet PA utmerker seg i miljøer der strøm ikke er alltid en umiddelbar luksus.... Mer »

Musikmesse 2016: Roland kunngjøre kube Street Ex PA Pack, Drum utløsere og V-Drum ekspansjon Pads

Roland har lansert en rekke nye produkter Ahead Musikmesse 2016, inkludert Cube Street Ex PA pakken og FD-9 og KT-9 drum utløsere og CY - 12 C pack.... Mer »

Musikmesse 2016: JBL innføre EON en lineær Array PA System

JBL introduserer sin førsteklasses lyd i en kompakt alt-i-ett-system med en mikser samt bluetooth-innstillinger for direkteavspilling av lyd.... Mer »

QSC TouchMix Digital mikser og K høyttalere har i verden posten på Mt Everest

Robust QSC PA systemfunksjoner i verden-posten bryte konsert på Mount Everest.... Mer »

Musikmesse 2016: KORG Løft opp lokket på StageMan 80

KORG har løftet lokket på en ny multi-funksjonelle og svært portabel PA forsterker.... Mer »