Cajons

Cajon er raskt blitt en av de mest populære percussion instrumentene i dagens variert musikk scene, men antas å ha vært opprinnelig utviklet rundt kysten Peru i tidlig 1800-tall. Cajons er perfekt for bruk i Latin og verden musikk eller for frakoblet akustiske gigabyte og utendørs forestillinger.

View All Information

Mest populaere Cajons

Første 26 produkt visning

Cajon tilbehør og hardware

Første 87 produkt visning

Om Cajons

Cajon tromme er et enkelt instrument med en kompleks lyd. Noen mennesker tTube at the Cajon stammer fra bruken av shipping kasser som improviserte perkusjonsinstrumenter. Fra disse sma kar er the Cajon na et svaert populaert instrument i mange forskjellige typer musikk.

The Cajon gjor forskjellige lyder avhengig av hvor og hvordan det er rammet - alt fra en dyp basslyd med en skarp skarptromme effekt. Om det er a gi hele rytmeseksjonen eller opptre som en del av en bredere ensemble the Cajon er et kraftig instrument i hendene pa bade nybegynnere og eksperter.

For Cajon spillerne det er ingen regler. En nybegynner kan lett coax ut en god rytme fra tromme men i hendene pa ekspert the Cajon produserer en rik, resonans og komplekse lyd. Med litt ovelse kan enhver nybegynner begynne a mestre nyanser av the Cajon!

Cajon nyheter

Ruach musikk introdusere oppgradert område for Gear4music

Med en rekke instrumenter som dekker ulike deler av perkussive spektrum, Ruach heve bar og satt seg som den nye standarden.... Mer »

Gear4music nå strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custom trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »

NAMM 2016: Roland avsløre Hybrid Instrument EC-10 EL Cajon

Vi presenterer den nyskapende elektronisk lagdelt cajon fra Roland.... Mer »