Digitale Grand pianoer

Vare digitale flygler passer enhver smak og budsjett, alt fra de ideelt for nybegynnere eller hjemmebruker gjennom til profesjonelle instrumenter fra Roland og Yamaha. Elektrisk flygelet kan virkelig legge et snev av klasse til noen hjemme eller arbeidsmiljo og, i motsetning til motparten akustisk er nesten vedlikeholdsfri - ikke nodvendig a justere eller har en arlig!

View All Information

Gear4music Digital flygler

Første 6 produkt visning

Casio Digital flygler

Første 4 produkt visning

Roland flygler

Første 2 produkt visning

Yamaha flygler

Første 11 produkt visning

Om flygler

Digitale Grand pianoer har utviklet seg til en realistisk alternativ til tradisjonelle grand pianoer, både i måten de føler for å spille og i lyden produsert. Den store attraksjonen på disse pianoer er at de krever lite eller ingen vedlikehold, men kan gi mange fler funksjoner enn konvensjonelle flygel.

Flygel nyheter

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvit nå på lager

Kombinerer fordelene med en akustisk lyd og praktisk bruk av moderne teknologi, er GP607 sikker på å bringe elegansen i overflod til alle husholdninger... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »