Digitale Grand pianoer

Vare digitale flygler passer enhver smak og budsjett, alt fra de ideelt for nybegynnere eller hjemmebruker gjennom til profesjonelle instrumenter fra Roland og Yamaha. Elektrisk flygelet kan virkelig legge et snev av klasse til noen hjemme eller arbeidsmiljo og, i motsetning til motparten akustisk er nesten vedlikeholdsfri - ikke nodvendig a justere eller har en arlig!

View All Information

Gear4music Digital flygler

Første 5 produkter viser

Casio Digital flygler

Første 4 produkter viser

Roland flygler

Første 2 produkter viser

Yamaha flygler

Første 11 produkter viser

Om flygler

Digitale Grand pianoer har utviklet seg til en realistisk alternativ til tradisjonelle grand pianoer, både i måten de føler for å spille og i lyden produsert. Den store attraksjonen på disse pianoer er at de krever lite eller ingen vedlikehold, men kan gi mange fler funksjoner enn konvensjonelle flygel.

Flygel nyheter

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »