Preamps mikrofon

Mic Preamps brukes i et opptaksstudio til å øke og forbedre signalet fra en mikrofon for å få det best ut av det ved opptak. På Gear4music.com har vi et bredt utvalg av mic preamps som hjelper deg med å få riktig lyd. Mange avanserte preamps kan også inneholde kompressorer, equalizere og andre effekter. Den høyt ansette Focusrite Octopre MK-II har VCA-basert kompressorer modellert etter sin berømte Red-3.

View All Information

Mikrofon forforsterkere

Første 100 produkt visning

Om Pre-Amps for mikrofon

Hvis du akkurat starter opp har vi budsjett preamps, for eksempe lBehringer MIC100 Tube eller ART Tube MP V3 som gir ekte ventil varme og karakter med enkle innganger og utganger.

For det mer seriøse hjemme- eller profesjonelle studio-miljøet har vi et utvalg av dual, quad og 8-kanals preamps tilgjengelig fra ledende produsenter slik som TL lyd og Universal Audio.

Mikrofon Pre-Amp nyheter

Focusrite ISA en Analog Preamp - 20% av

Focusrite tilbyr 20% av ISA en mikrofon forforsterker, for en begrenset periode.... Mer »

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Enten du kjører en stor profesjonell PA-system, et middels sett opp eller en liten Karaokekveld, er det en mikrofon for deg i vår guide til budsjett vokal mikrofoner.... Mer »

Digital trådløs makt kommer til den legendariske Shure SM58

Shures ny Digital trådløs vokal Mic System gir intelligente digital tilkobling, lydkvalitet og det berømte SM58 klarhet vokal som leveres i nesten et halvt århundre.... Mer »