Fender Gitarer

Gear4Music.com

Fender har blitt synonymt med ordet gitar. I over et halvt tiår har deres gitarer og bassgitarer blitt brukt av noen av de mest kjente musikerne i verden. Gitarister som Jimi Hendrix, David Gilmour og Eric Clapton er bare noen av hundrevis av gitarister som bruker en Fender gitar på rockescener rundt hele verden med gitarer som Telecaster og Stratocaster. View All Information

Fender bestselgere

Første 13 produkt visning

Fender informasjon

Fender ble grunnlagt i California, 1946 av Leo Fender, og har siden gått kontakten og transformere nesten alle musikksjanger, fra rock'n'roll til landet og vestlige, jazz til blues og mange fler.

Alle fra nybegynnere til verdens mest populære og anerkjente artister og utøvere har brukt og fortsette å bruke fender gitar og forsterkere, gjør Fender ikke bare en Ærede musikk industrien navn, men også et kulturelt ikon.

Gjennom årene har Fender vært instrumentet valgfrihet for mange av de mest talentfulle og innflytelsesrike gitaristene tidene inkludert Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange mange fler kunstnere. På Gear4music.com.com vi har et stort utvalg av Fender elektrisk gitar, bassgitar, akustisk gitar, forsterkere og tilbehør til noen av de laveste prisene i Storbritannia.

Fender nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »