Fender Gitarer

Gear4Music.com

Fender har definert den elektriske gitaren verden i over et halvt Decade. Siden 1946 og fortsatt til i dag, de er en av de mest ikoniske og kjente merkevarer innen musikk. View All Information

Fender bestselgere

Første 21 produkt visning

Fender informasjon

Fender ble grunnlagt i California, 1946 av Leo Fender, og har siden gått kontakten og transformere nesten alle musikksjanger, fra rock'n'roll til landet og vestlige, jazz til blues og mange fler.

Alle fra nybegynnere til verdens mest populære og anerkjente artister og utøvere har brukt og fortsette å bruke fender gitar og forsterkere, gjør Fender ikke bare en Ærede musikk industrien navn, men også et kulturelt ikon.

Gjennom årene har Fender vært instrumentet valgfrihet for mange av de mest talentfulle og innflytelsesrike gitaristene tidene inkludert Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange mange fler kunstnere. På Gear4music.com.com vi har et stort utvalg av Fender elektrisk gitar, bassgitar, akustisk gitar, forsterkere og tilbehør til noen av de laveste prisene i Storbritannia.

Fender nyheter

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »